badić je koliko sam informiran (gospođa i gospodična naime spavaju) kupljen u Marks&Spenceru i bucka nije osobito zadovoljna kvalitetom. Mislim da joj se već rupica napravila.
badić je koliko sam informiran (gospođa i gospodična naime spavaju) kupljen u Marks&Spenceru i bucka nije osobito zadovoljna kvalitetom. Mislim da joj se već rupica napravila.
jesam te ras**zdila![]()
ajde onda i tebe da komentiram-pa čuj malo si predaleko, ne vidim te baš dobro, ali ovak odokativno, nije loše![]()
uf, ovaj post iznad nisam vidjela, pobjegao mi, a tako je izgledom lijep, šteta
a ženskom dijelu tvoje obitelji zavidim, naime, i mj sinčić pajki, ali mama kad se jednom zbudi, ništa me više ne može uspavati
ma to se ja na sebe ljutim kak svaki put nekaj sfušamkovke prvotno napisa
e da i ispravak netočnog navoda. naime saznao sam da bucka ne spava nego čita knjigu kraj nike koja spava![]()
bok ljudi..
sad sam sveee slikice pogledala i svi su mi klinci tako lijepi i veliki!
Vama koji ste bili na moru, bas vam zavidimstvarno me zanima kako bi andrea reagirala na toooliko vode. jedva cekam sljedece ljeto da zapalimo malo i mi na kupanac.
sad cekam jer mi sve tri bebe spavaju, nas rucak je u pecnici, andrein se kuha, a poslije rucka idem posjetit strinu (koja je 7 mj trudna i nosi jednojajcane blizance..dva deckica)..sad joj printam neke rodine tekstove
![]()
hej ivonna, koliko energije u tebi ima!!![]()
Sva djeca ti spavaju a ti si još aktivna.
Navečer ih budna otpratiš spavati, a ujutro se uspiješ prije njih probuditi.
Skidam kapu.
Samo da znaš, prije oho-ho dana si spominjala da spremaš janjetinu za ručak. Ja se toliko nabrijala na janka da smo ga i mi danas papali.![]()
A danas idemo u crkvu na krstitke jednoj maloj bebici.
vidim da je mirno, valjda još niste djecu uspavali
ja sam već i juhicu stavila kuhati (na rešou) za sutra , oprala kosu poljevajući se lončićem --- Kraljevsto za plin !!!!!!!!!!!
nešto sam vam zaboravila reći; na rođendan je Vidu izbio prvi zubić :D
(svi vi ste već zubati, ali nama je ovo veliki trenutak)
e da, vezano za tortu i rođendansko slavlje--> mi rođendan slavimo za 1-2 tjedna, kada nam ulica bude prohodna (a i moj je rođ. pa ....)
bravo za zubović!!! :D
Jao Mirta mogu si misliti kako ti je bez plina i još ti radovi...
Mi smo danas bili na krstitkama i cijelo vrijeme smo samo hodali, i hodali, i hodali,...
Zato me sad bole noge, a L. spava 'ko bebica'.![]()
Ena, Lena ima 8 zubića a čini mi se da će uskoro i koji novi (iako su mi ovi novi malo teže za otkriti).
Buckići, slike su vam super a z aNiku ne moram ni komentirati.
Nego, kad će kava???
Bravo za Vidov zubić! :D Je li prošlo izbijanje bezbolno?
Bravo za zubiiice i za prve korake!
Kava...moze kod mene doma? Nije da sam lijena nekud ici ali...kaj da vam pricam![]()
Nama odgovara, skoro da možemo prošetati do vas![]()
i nama odgovara, samo pazi da ti se ne u selimo doma![]()
bravo za vidov 1 zubic!!!
niki se isto probija teskom mukom 1 zubovic,ali jos nije isplivao van!!!
mirta,za ozbac-dodjite se koji put kod nas doma istusirati!!!imamo cistu kadu,fine sampone,mirisljave gelove za tusiranje,pa cak i par lush kuglica koje do sad nismo stigli potrositi!!![]()
:D
onda se samo moramo dogovorit kada! Ja nemam nikakvih planova ni ovaj ni sljedeci vikend, pa udrite s prijedlozima...
bucka, mogu ja kod tebe na jedan dvosatni tusiranac u miru bozjem jer je to kod mene mission impossible![]()
Mi smo ovaj vikend skroz zauzeti....
moze,ali samo kad daddy nije doma-da ne vidi u zivo kako dobro izgleda jedna 2struka mama!!!ivonna prvotno napisa
![]()
Ok, ja predlazem drugu subotu kod mene party ljetnih beba. Ko je za?Mama Natasa prvotno napisa
bucka, mozes i ti bit dvostruka mamaprezice u smece i da vidis hehe
mi bi dosli sigurno,ak ne odemo na vikend na more!!!!ivonna prvotno napisa
ivonna, ako je to 9.9 mi otpadamo jer imamo rođkas![]()
bucka - hvala na pozivu ali ipak, doma je najljepše
(a jadan daddy, nakon vježbanja i samostalno hranjenje) mogao bi se on više družiti s mm
meni je vise-manje svejedno jer sam ja ta koja ne radi, ne putuje, i ne puno drugih stvari![]()
TI reci datum i vrijeme; jer u protivnom niš' od toga, a tko može će doći.
Nemoguće je pogoditi da su svi slobodni, zdravi......
da istina...pitat cu MMa ima li on kakvih planova pa cemo se dogovoriti!
Žemskinje odoh ja na spavanac.
Mirnu noć vam svima želim!
odoh i ja.
laku noc![]()
ali TI NEMAS tople vode,a MI IMAMO!!!!!!!Mirta30 prvotno napisa
![]()
pa kaj, zato imam bolju cirkulacijubucka prvotno napisa
![]()
ni bucka nemre 9.9. a bogme ni ja![]()
Haai!
Cestitamo Leni prohodavanje i Vidov prvi zubic!
Novi je preko vikenda bio bolestan, izgleda da je pokupio neki cudan stomacni virus. Simptomi - bol u stomaku, mnogo prduckanja, jedno povracanje, jedan dan temperatura do 38 i osip samo po stopalima :?
Veceras je ok, nadam se da smo glavno prosli.
Pusa svima!
kli_kli, baš mi je žao.
Šaljemo vamda Novi što prije ozdravi.
Evo, možete pogledati i naših par novijih sličica.![]()
pass je lana.
Mirta30 prvotno napisa
![]()
jos uvijek mi nije jasno zakaj necete doci...!!!!pa imamo samo 2 kamere u kupaoni!!!!!![]()
ja sam na standu sa majicama na rodinoj proslavi,a daddy je dezuran!!!daddycool prvotno napisa
ali slazem se sa mirtom 38da ivonna odredi datum pa ko moze-moze,a ko ne-ne!!!
Samo kratko javljanje od mene. Svi bebači ili bolje rečeno dječica su preslatka. Tako su nam narasli...
Nas računajte za kavicu ako mi M. ozdravi. Jako kašlje i šmrca.
Kovke kaj točno daješ F. za imunitet? Obzirom da je M. već 10-tak dana u virozi kupila bi i ja njemu nešto da ga oporavim do jaslica.
Kakva je to Rodina proslava i kad?mi bi išli :D
pusa ozdravilica Matiji i Noviju!![]()
kava? samo recite datum, pa ćemo se mi prilagoditi!
Bucka/daddy, Nikina fotka s hrvatskim dresom je ZAKON!
Mirta, i moja kolegica s posla je na istim mukama samo što njoj kopaju po cijeloj zgradi i stanu! Ona odlazi mami na kupanjeBTW čestitam na prvom zubiću!!!!
Ena, Lana je preslatka!
Nataša, čestitke za Lenino prohodavanje!!
Proslava, kakva proslava??hhehe
Čestitke Vidu na prvom zubovićuMaurenu je u petak izbio deveti
a mi smo i dalje na 4!![]()
za ovo si se već sama kaznilabucka prvotno napisa
![]()
Echinacea od twin laba (105,00 kn), preporuča se čak prije jaslica, vrtića, škole, i sezone gripe, 3-4 tjedna- i baš je za podizanje imuniteta, imaš čak dosta o njoj i na forumu-samo ukucaj echinaceaNitica prvotno napisa
zanima me ova crijevna viroza-možda to čak ima F, premda nije povraćao, ali noću se budi po 6 puta zadnja 2 dana, ja sam već u komi. uglavnom, počne se grčiti i onako kao da mu je teško u želučiću- a mi mislili da trebamo mijenjati prehranu stubokom
kli, koliko to traje i jel možeš malo bolje opisati kako je to Novi prošao![]()
Pusa Vidu za prvi zubić, i Maurenu za deveti!x2
kovke ti si na poslu? kako Fran podnosi čuvanje dok je bolestan?
kaj je mirta?mene nema?![]()
oprosti draga, neće se ponovitiRomina prvotno napisa
pogledaj u moj potpis (dok me moderatori ne dohvate)
dobro vam ovo tmurno jutro![]()
e da je barem cijelu zimu i jesen ovako tmurno :D