sad sam pogledala kroz prozor i vidim sunce![]()
ja sam pala u depresiju jer sam jucer saznala da MM uskoro ide na jedan jaaako dugacak teren i to jaaaako dalekopa mi je valjda sve tmurno.
sad sam pogledala kroz prozor i vidim sunce![]()
ja sam pala u depresiju jer sam jucer saznala da MM uskoro ide na jedan jaaako dugacak teren i to jaaaako dalekopa mi je valjda sve tmurno.
mirta![]()
Cestitamo Maurenu zubic!
Matiji puse da sto pre ozdravi!
Kovke, ni noviju nije skroz proslo, a to nocu izgleda bas kao sto si ti opisala. Nocas je bas jako plakao, kao mala beba, a smirio se tek kad ga je mm nosio u polozaju od sebe, a uhvatio ga je preko zgrcenih nogica. Taj polozaj sam pokupila od ivonne sa lj-b 2006 (hvala ivonna!!).
Traje mu vec nekoliko dana, s tim da je smo jedan dan imao temp, i jednom je povracao.
A njemu izgleda krecu novi zubici, slini i trpa ruke u usta, samo ne znam da li su trojke ili petice. U nasem slucaju, izbijanje ocekujemo za 2-3 meseca.
uf ivonna
meni u takvim situacijame je često teži period do odlaska neko kada ga nema, jer se do tada jednostavno pripremim na užas.![]()
ivonna...
i ja na to reagujem ovako kao mirta.
Jel se vaši klinci lupaju glavom u pod i zid?Maureno to tako često radi da mi je zlo![]()
Ivonna znam da ti je teško![]()
ma kaj da vam pricam. bilo je i svadje i svega, al na kraju moras izdrzat jer tamo di radimo nema puno hocu-necu. znam da nije bome ni njemu laku, pa mu necu jos pogorsavat. a kak cu ja tih 6mj sama s curama nemam pojma![]()
u zid,Romina prvotno napisa
prvi put se možda udari slučajno i to ga zaboli a nakon toga se nekoliko puta namjerno udara, ali puno opreznije.
Puno češće se udara rukama u glavu ili čupa kosu, stvarno ne kužim koja je to "faza"
Kli, drago mi je da mu pomaze..
Romina, ne lupa se u zid, al se cupa :/ Uzas
6 mj :shock: :shock:ivonna prvotno napisa
kada odlazi?
možeš li barem malo računati na nekoga od obitelji (osim svekra)?
Pa, on više nije bolestan, u biti nema temperaturu, a samo po noći, tj. kad spava se grči, valjda po danu to niti ne osjetiMirta30 prvotno napisa
...a čuva ga tata![]()
aha, malo kasno palim
a super kada je s tatom
(pada mi na pamet kako bi mi izgledao stan da svoje dečke ostavim same 8 sati)![]()
svekiji zive vani, od njih nis...i bolje
moji su 60ak km od nas, al seke u srednjoj i na faksu, braco u 4. osnovne..ma nemam pojma, jos sam u soku, nisam stigla ni razmisljat o svemu jos
i da, odlazi u 11. mjesecu![]()
ivonna, stvarno strasno.
ali poznajuci te, makar sa foruma, znam da ces se dobro snaci!
saljem ti ~~~~~~~~~~ podrske!
bar ce meri malo da poraste do tada...
uh, kh ivonna nije tebi lako
ali što kažu cure ipak si ti zmaj od ženske![]()
a niš, sad kad organiziraš kavu kod sebe organiziraj i raspored druženja od studenog na dalje pa da ti lakše prođe
a nije ni TM-u lako. propustiti 6 mjeseci života svoje djece. uh.
držte se.
jedino kaj mi pada na pamet :
1/ možeš li se na neko vrijeme preseliti kod tvojih? pa malo kombinirati zg i tamo
2/ upisati Andreu u jaslice pa da je tamo 1-2 dnevno
:/
cure i daddy hvala na utjesnim rijecima, vjerujem da cete mi pravit drustvo tu na forumu a i na pokojoj kavici u sljedecim mjesecima![]()
a sad s pozitivne strane...usteda na kontracepcijskim sredstvima ce se osjetit na kucnom budzetu![]()
jooj ivonna!!!![]()
kako daddy kaže - oraniziraj druženja tijekom cijelog tog perioda, pa ti svi malo uskočimo pomoći..ili kako mirta kaže- odseli tvojima na neko vrijeme....
Romina, pa kaj, i mene svi ignoriraju![]()
Ivonna![]()
Čestitamo svima nove zubiće, mi samo slinimo, ali ništa novo nema na vidiku. Uopće ne znam kak će u jaslicama jer mu je majca za pola sata mokra, a nisam sigurna da smije imati slinček.
Kovke hvala idem danas odmah po to u ljekarnu.
Curke koje sirupe za iskašljavanje koristite? Meni su u ljek. dali neki od Dietpharma od jaglaca, ali nisam sigurna da mu baš pomaže![]()
Romina mi se još uvijek ne udaramo namjerno, ali ak je to faza mogu je uskoro očekivati![]()
možda nas i tračaju preko pp-a![]()
Romina prvotno napisa
da!
jel ide netko od ljetnih mamica na proslavu ročkasa od Rode 09.09.?
pa bucka je na štandu za majce
e da i nika se šora glavom u ogradicu od kreveta i u uzglavlje od našeg krevetea ali nisam siguran da je to baš uvijek namjerno![]()
onda ću se vidjeti sa buckom a možda nažicam annie da idemo zajedno![]()
a kad i gdje je ta proslava? Mislim u koliko sati?
ti dođi ujutro![]()
dobro, ali GDJE???
ma zezam se...nemam niš pojma jel mi nitko niš ne govori isto kao i tebi![]()
Ko je ono spominjao ignoriranje? I ja sam na toj listi.Nitica prvotno napisa
mi nikada nismo koristili sirup tak da ti nemrem preporučit baš niš :/
proslava je 9.9 od 10-13 h na keglicu(kraj rodinog gnijezda)-krizanje caniceve i ulice grada mainza!!!!!
a mozda to ipak premjeste zbog nekih radova na trg franc.republike(1 min dalje od keglica)!!!
bit ce super i bas bi voljela da vas sto vise dodje sa djecicom!!!
bit ce likovne radionice tj standovi za djecu,nastupat ce djecji zborovi,voditelji ce biti ivanka mazurkijevic i jos netko,standovi sa majicama(tamo cu biti ja),standovi o dojenju,o autosjedalicama,o porodu i trudnoci...
ja jedva cekam!!! :D
ni mi nismo koristili sirupe za iskašljavanje, tako da stvarno ne znam.....Nitica prvotno napisa
bucka, hvala!
navratiti ćemo i mi onda do keglića....
mirta... potpis ti je mrak![]()
ivonna... 6mjnemam niš pametno za reči, osim da ti se stvarno divim...
ni mi ne koristimo nista za iskasljavanje jer hvala Bogu ne kasljemo,ali cu vjerojatno kupit piki tu echinaceu!!!
i drugi put loona!!![]()
ivonna![]()
nis,moraces nas onda cesto zvati na kavu,a i mi tebe,pa da nam vrijeme brzo prodje!!!!![]()
bas mi je zao i najradje bi da i ti i TM promijenite posao!!!!!![]()
ps.ja prestala sa dojenjem!!!!
nika totalno izgubila interes!!!!
bucka prvotno napisa
![]()
mi smo samo jednom probali sirup za iskasljavanje, mislim daje bio Prospan, ali nije pomagao, pa sam ga prestala davati..
Bucka,..ali tako je najbolje, kada dijete samo odluci kada prestati...
Rominci i Loona, nitko vas ne ignorira al vas ni nema puno zadnjih dana.
Ja bome visim na netu lijecim tugu dok curke spavaju (al zato je kuca u opcem neredu, bas me briga).
Za rodinu proslavu, ne znam, ak bude lijepo vrijeme mozda se i mi dosetamo...
buckaza dojenje... ali sto kaze ivonna, bitno je da je sama prestala.
e, a moj sin prica telefonom. zvala nas moja sestra, i ja mu stavim slusalicu na uvo, kao i obicno, i ona ga pita kako kaze ovca - on kaze bleee, kako kaze koka - on kaze kkkkkkk, posalji teti pusu - on posalje pusu! Ja se nacisto zaprepastila.
a sirup za iskasljavanje nismo nikad davali...
ĐIZ kli! PA Novi je mali genijalac!!! :Dkli_kli prvotno napisa
ivonna, nema nas puno jer radimoooooo šmrc....
..a ti, pusti kuću! Ne nerviraj se![]()
ivonna došeći sa curama da popijemo caffe......mi sve smo tu i vjerujem da će ti svaka od nas olakšati na svoj najbolji način![]()
Loona hoćemo zajedno na proslavu?