ovo je bio nastavak na klikli-in post- hoće me netko podučit gramatici![]()
ovo je bio nastavak na klikli-in post- hoće me netko podučit gramatici![]()
Pa ja si 'brijem' da bude to gotovo za tjedan dana, a ovo kašljanje je samo kad spava ili kad je u ležećem položaju duže vrijeme
a dajemo mu Echinaceu, multivitaminske preparate i pokušavamo mu davati što češće vodu
Ma, tak i ja. Pije neki biljni sirup za iskašljavanje i od dr. Teissa Multivitamol za imunitet. Nadam se da će se desiti čudo i sve biti izliječeno do ponedjeljka. :/
pa naravno, naša djeca su ko' blizancidaddycool prvotno napisa
![]()
baš me zanima kaj će pedica reći
er'nm''', 'jk
to vam je andrea pozeljela dobro jutro m,\\\/lLILLLKLLLLLLLLLLKI
Dobro jutro svima...
Ja sam danas malo pukla. T ima proljev već 10 dana. Danas ćemo imati rezultate mikrobiološke analize. (sumnja na rota virus).
Nema temperaturu, guza je bolje, ali ja sam sasvim iscrpljena. Posao, neispavanost zbog temperature, alergija, posao doma i tako u krug. Kao šlag na kraju teta čuvalica me je jučer obavjestila da idući tjedan ide na more. Ja nemrem dobiti godišnji, mm isto, tako da je opcija pol dana on doma, pol ja, pa šljakanje navečer, pa preko vikenda... Baš mi je neka depra, valjda od ove kiše...
Sorry kaj kukam, ali danas je valjda dan za to...
Liebe, saljem ti pozitivne ~~~~~~~~~ !
Svima nam se desi los dan!
Hvala puno i meni ovakvi dani idu na živce, pogotovo zato što nisam takva po prirodi...
Danas mi se valjda skupilo![]()
U principu ja se oko problema nerviram dok se na horizontu ne pojavi kakvo takvo rješenje.
Liebe, sigurna sam da će se uskoro na vidiku pojaviti rješenje! Do tada šaljem pozitivne ~~~~~~~~~~~~!
Liebe![]()
mirta, točno znam kako se Vid diže. Tako se i Vita dizala. Mi smo to morali vježbati. U principu ne želim davati nikakve savjete jer nisam kompetentna za to-najbolje da vam fizijatar veli kaj vam je činiti... ali mogu ti samo reći da mi Viti nismo smjeli dopustiti da se tako preko zgloba diže. Stalno smo joj visili za vratom i kad god bi kretala u podizanje, morali smo hvatati nogicu i postavljati je pravilno.
Eto, mi smo prestali s vježbanjem, ali unatrag nekoliko tjedana sam primijetila da izvija desno stopalo. Dok stoji..onak skroz izvije stopalo i oslanja se na vanjski dio stopala. I dok hoda, malo baca stopalo prema unutra. Vjerujem da to moramo vježbati, i ja joj znam malo vježbati stopalo (vježbe koje mi je pokazivala fizioterapeutica) onak navečer dok mi sjedi u krilu, ali imamo timsku obradu na Goljaku u listopadu, pa ćemo vidjeti što će nam reći..
nadam se da neće morati nostiti ortopedske cipice..
vidite me kako sam velikaa!
ne još..za sada sveki čuvaNitica prvotno napisa
Loona,kako je velika! Prava cura, preslatka je!![]()
Ajme Loona kak je narasla!! Prava slatka curica! Da je vidim na cesti ne bi je prepoznala koliko se promijenila od kad smo se zadnji put vidjele.
nešto ne štima, ja ne mogu do slika :/
jedva čekam da se pedijatrica vrati s godišnjeg pa da odemo pogledati tu nogicu.![]()
Vita je zakon! :D
Sad je prava devojcica!
A i soba joj je super!
Sviva mi je nacin kako su nacrtani likovi (jasno i sa dosta kontrasta prema pozadini).
hvala cure!
mirta, ne znam zakaj nemreš do fotki..klikni na link koji sam gore stavila.
kli, zid je pofarban (gore nebo s oblacima, a dolje zelena brdašca) ali su Winnie i Tigar naljepnice!
hahaha, pa dobro, onda pohvala na dobrom kombiniranju! u svakom slucaju efektno!
vita je preslatka... stvarno više nije beba nego prava velika curica....![]()
u subotu idemo na jedno vjenčanje..imate li kakve prijedloge gdje joj mogu kupiti neku lijepu haljinicu?
čekamo Rominu!!loonalee prvotno napisa
uspjela sam vidjeti slike - Vita je stvarno preslatka
u oškoš-u su imali neke zgodne traper haljinice zadnji put kad sam bila...
misliš da romina gleda haljinice?!![]()
Gledam i te kak.....jednu sam i kupula....ali za Vitupa obuci joj tu bijelu hehehehe
romina 8)
kaj mislite hoće mi htjet u crtiću nešto zamijeniti bez računa...?? :?
Sumnjam :/
cure, jedu li vaši klinci tjesteninu (s jajima) i kako
mi još nismo probali jaja
da,ja noi dam kada nama kuham sa mesom,a sama jaja još nisam davalaMirta30 prvotno napisa
Romina, bojim se da joj ne bude hladno samo u toj haljinici! Viš ove glupe kiše kako su se zaredale! :/
Mi smo papali samo žumanjak do sada i tjesteninu bez jaja....Mislim da nakon 13 mjeseci je cijelo jaje ok.
eh, da vidiš-tamo zna biti slatkih!Larita prvotno napisa
Mi smo probali tjesteninu sa jajima i obožava je, a jaje je jeo prvi puta neki dan i to samo žumanjak umiješan u varivo.
Loona, Vita je jaaaako lijepa, vidi se da ima tvojih gena!
BTW, gdje ste kupili onaj didaktički stolac, mi ga naganjamo već mjesecima jer ima kod bake i uživa u igranju s njim, a sad ga nigdje ne mogu nać? I pitanje, tko dila stvari od Fisherman friends
Stolić kupili u Crtiću!
Fishermans friend?? kaj će ti to?? to su oni mentol bomboni..
možda si mislila na Fischer Price igračke? Imaš u Ipercoopu.
možda si mislila na Fischer Price igračke? Imaš u Ipercoopu.![]()
![]()
![]()
jesam i još mi je nekak sumnjiv naziv, ali nije mi mozak radio u tom trenutku
![]()
Kovke![]()
i nama se svidja Vitin stolic, mozda se i mi ovih dana zaletimo do Crtica. Vita je prekrasna curica. Pravi mala kombinacija Loone i Mileta
Nama je danas bio dugacak dan. Valjda cure (pogotovo Meri) kuze da sam nervozna pa su i one danas protestirale.
Ja Andrei dajem tjesteninu s jajima, i 2-3 puta je jela kajganu s mlijekom.
Danas sam pekla neke okruglice od krumpira, i tamanila ih je samo tako.
Pomalo mi nestaje ideja za njenu veceru posto odbija adaptirano i bilo kakva lina.
Rucak je obavezno nesto tekuce kuhano po mogucnosti s puno povrca i meseka (meseko ne svaki dan), pa me zanima kaj vi klincima dajete za veceru?
kovke:D
vecera kod nas je ili adaptirano ili jogurt sa pahuljicama ili neko malo pecivo koje krade od tate...!
ja u pon pocinjem sljakati!!!!!ne znam ni sama jesam li vesela ili tuzna zbog toga!!!![]()
danas nam je bila nova babysitterica 1 dan i ja sam odusevljena,a nadam se da ce tako i ostati!!!
stvarno je curka super i pao mi je velik kamen sa srca!!
u sub se vidimo kod ivonne!!!ko dodje???
u petak daddy&ja idemo u maribor do H&M-a!!jel tesko doci do tamo??
moze netko ukratko objasnit,please??![]()
mi smo isto izgleda u tranziciji sa ishranom. stvar je u tome da novi vise ne zeli "kasice", ni one koje sam mu davala za dorucak, a ni mixanu hranu za rucak. za dorucak je jeo voce + 7korn, a za rucak povrce + meso ponekad + zitarice ili krompir. Vecera je jedina ostala ok, jer za veceru jede hleb i maslac, paradajz ili jogurt, sir... tako nesto, sto se daje u "zalogajcicima".
I sad on lepo za vreme naseg obroka sedne na mene i jede sto i mi! Nista drugo ne dolazi u obzir. Sreca pa ni ne jedemo nista sto bismo mu morali braniti, jer bi bio pakao koliko je izricit. I da, pojede bas solidno. Npr, ja mu pravim te "zalogajcice" i dodajem mu i hleb, i pojede zalogajcica za sredine iz 1, 1.5 ili cak 2 parceta hleba. A jos mi je hleb minimalan sastojak zalogajcica. Sad se ja plasim da mu je to puno hleba (znac moze da se desi da pojede i po 4-5 parcica hleba dnevno, bez korica).
U medjuvremenu tamani paradajz i grozdje, uglavnom, ali hoce i drugo voce.
(ova rima je samo za kovke!)
Evo i mene.
Vita je prekrasna, meni je više na tatu!
Što se stolića tiče - više ih nema. Ja ga naručila za Lenin ročkas i svekiji su uzeli zadnji (po riječima prodavačice) i to u Importane Galeriji. Navodno su uzeli cijeli kontejner toga i sve su prodali a više neće naručivati. Barem je tako bilo prije mjesec dana....
Moje dijete jede sve što stigne. Jučer smo bili kod tete čuvalice i baš su klopali ručak - kelj varivo. I nudi teta ručak za Lenu da proba a ja velim ma neće ona to sigurno. I nakon pet minuta nagovaranja popustim ja (a Lena doručkovala ni nepuni sat prije). Kad je moje dijete navalilo na čušpajz! K'o da nije sto godina jela. I stalno je pokazivala na zdjelicu i vikala mmmmm. Valjda je i njoj dosadilo stalno na lešo...
A kod moje mame je danas lizala sataraš.
sta vasa teta cuvalica cuva kod sebe doma lenu??
ili sam ja nesto krivo shvatila??![]()
H&M Maribor - pičiš kroz Maribor kao da ideš u Graz. Za Graz bi skrenuli desno a ti produžiš samo ravno. Moraš proći ispod jednog nadvožnjaka i odmah ti je semafor na kojem ideš desno. Ideš samo ravno, pratiš reklame za City Park Centar koji je odmah prije mosta. Moj savjet je da se sparkate u tom centru, parking je besplatan, tamo je i Zara. Lijepo se prošećete preko mosta i na prvom pothodniku pređete na drugu stranu i samo iz pothodnika pičite ravno i dođete do centra gdje je i H&M (sa lijeve strane, nemreš fulat).
U medjuvremenu tamani paradajz i grozdje, uglavnom, ali hoce i drugo voce.
(ova rima je samo za kovke!)![]()
![]()
da, gledala sam u Crtiću u Draškovićevoj kod Sheratona, i žena me tako blijedo gledala, uopće nije znala o čemu pričam, zato sam pretpostavljala da ih nema niti u jednom Crtiću
3 posta u isto vrijeme - jel ovo rekord
Da, žena ima još dvoje djece od 2 godine i tamo ju furamo. Inače ženu i njezinu familiju znam preko 10 godina. Žena ima svojih 4-oro djece (21, 16 i blizanci od 8 godina), domaće piceke, svoj vrt. Ostavljam ju bez straha, kao da je čuvaju moji doma.
E baš sam to krasno napisala. Čuva još dvoje djece![]()