OK. Koristila sam pretražnik. Nekakači su uglavnom u kategoriji beba kojima je mlijeko još glavna hrana.
E sad: Hrvoje još siše, ali uglavnom za uspavljivanje i par puta jaaaako kratko kroz dan - više u prolazu.
Stolicu je u zadnjih par tjedana imao nekoliko puta. Uglavnom prođu dva dana i treći se onda pošteno pokaka, ali uz vrisku - vidi se da se strašno muči. Danas je 4. dan kako se nije još pokakao. Govori da ga buba guza, ali kad dođemo do wc-a panično bježi. Pretpostavljam da se unaprijed boji da bi ga kakanje moglo boljeti pa ne želi niti pokušati, nego radije zadržava.
Probali smo čaj od kamilice - nije htio niti usta otvoriti. Ispljunuo ga je odmah. Nagovaranje od 30 minuta nije urodilo nikakvim plodom.
Probali šljive. Pojeo 2 komada. Jedva.
Marelice nemamo.
Masirala sam mu trbuščić u smjeru kazaljke na satu (kako je napisala apricot), ali ne znam je li to pomoglo (zapravo ne znam u kojem roku pomaže - ja sam mislila da će on odmah nakon toga na wc)
Što dalje?
Mislim, znam da se jednom mora pokakati, ne može to biti unutra zauvijek, ali teško mi ga je gledati da se tako pati. :/
Neke ideje? Kako je s vašim nekakačima malo većima? Koliko dana se smatra OK?