Niiismo!Ena prvotno napisa
I ja čitam redovito, ali nemam kad pisati. Imali smo virozu ovaj tjedan. Temp, proljev, a sada i vrlo, vrlo crvena guza. Tata i mama na podu od umora, a ja još moram i raditi.
Pusa svima...
isusek, koliko ste se raspisale, iš radit nešto i podić nam malo bdp![]()
radi se, radi se! evo ja baš pripremam neki koncept i svako malo moram malo "ispuhat" glavu pa mi forum super dođe! Ionako sjedim za kompom-pa malo SWOT analize, pa malo RODE, pa malo strategije, pa malo Rode i tako...važno da se vrti!kovke prvotno napisa
![]()
a joooj!!!puse ozdravilice!Liebe prvotno napisa
evo napokon netko na mojoj strani!la11 prvotno napisa
![]()
mislim da bi bilo puno zabavnije!
vidi ju što je brza
da,loona, tebe je to išlo![]()
![]()
kovke prvotno napisa
![]()
vidiš, vidiš kak sam brza, ha? hehehehidem sad malo na koncept..
i ja se slažem za ujedinjenjeloonalee prvotno napisa
![]()
:DEna prvotno napisa
Liebe, šaljem vamozdravilice.
kovke, ja sam kod kuće, na bolovanju, inače me ne bi bilo u ovo vrijeme
ja nisam za jel bi bila velika gužva
Nemojte se ljutiti, ali ja potpisujem Rominu. :/Romina prvotno napisa
party brejkerica!Romina prvotno napisa
![]()
i ti skupa s njom!Nitica prvotno napisa
![]()
a onda dobro![]()
Ma, to je zato kaj jesenskih mama ima puno, pa mi se čini da bi teško pratila. I ovako je nekad problem.
Ali ako je većina za, onda bum i ja!![]()
ma ja sam to predložila između ostalog i radi vlastite komocije heheh..ljetnih mama nema puno na forumu tijekom dana pa je meni dosadno heheh a ne da mi se "švercati"![]()
Nitica prvotno napisa
![]()
Ena, hvala...
A zašto si na bolovanju? (oprosti ako sam pre direktna)
Ma nisi.![]()
Zbog Lane, dobila je nekakvu virozu, imala je proljev i začepljen nosić.
Ali sad je dobro, malo još curi nosić inače je ok.
nika je isto bolje i danas nema temperaturu!! :D
meni su maknuli danas dren sa rane,ali sumnjaju da mi je upao komadic hrane u ranu,pa sam blago ukomirana!!nisu 100% sigurni,ali ipak...!!![]()
nije mi jasno sta je moglo upast unutra kad vec par dana zivim na jogurticima i juhicama!!!
A joj i te viroze. Ja sam se sva isprepadala kad je Tia počela kuriti. Hvala B sad je bolje. Još da riješimo proljev i guzi i onda smo na konju!![]()
Lanici šaljemo pusu.
možda koji rezanček iz juhe :/
loonalee prvotno napisa
srami seeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!![]()
Ideja nije loša, bez obzira iz kojeg je razloga proizašla.loonalee prvotno napisa
Da bi bila gužva isto sam pomislila, ali mislim da bi bila samo na početku dok se ne ufuramo.![]()
Romina prvotno napisa
![]()
ja neću i .
zakaj nećeš bucki držati fige??Romina prvotno napisa
![]()
Idem domeka sa posla!!! Ćao i ugodan vikend želim. Doma mi nekaj laptop šteka, pa ne znam da li ću se moći javiti!svima.
pa -pa! blago tebi...mi danas radimo do 3, ali ja morala ostati jer mm ne može još doći po mene![]()
loonalee prvotno napisa
hehehe...ova ti je dobra.......neću da se spajamo i .![]()
btw....di radiš loona...i to može na pp
u gajevoj![]()
a jesi luda
loonalee prvotno napisa
to je samo moje mišljenje i ništa više
loonalee prvotno napisa
![]()
Gajeva , Varteks su nekadašnja poznata okupljališta iliti pokupljališta prodavačica ljubavi-jel ovo prihvatljiv rječnik![]()
EVO NAS
od danas i službeno pripadamo TU, nema više švercanja.
Nisam vam rekla da se ovog ljeta Vid zaljubio, ali stvarno to mislim i tako je izgledalo. Na moru, u našem omiljenom bircu na plaži je radila jedna slatka cura i kada bi ju vidio on bi se sav zajapurio u licu, cerekao joj se, umiiljavao, vrištao, demonstrirao sve vještine koje zna, mazio se s njom... jednostavno rečeno simpatično-ZASTRAŠUJUĆA reakcija. On se inače voli svima upucavati ali ovo je bilo nešto nadnaravno. Dešava li se i vama to ili sam ja rodila ženskara.
malom zavodniku
ne smijem mu dat blizu mojih cura da se nebi pocupale za njega, jos se moram s Niticom dogovorit koja ce joj bit snaha hihihi
evo najnovijih slikica, iako nismo uskladili obleku, jer male zmazance presvlacim 5x dnevno
http://public.fotki.com/ivana444rf/moje_cure/
Ivonna, preslatke ste sve tri!![]()
Mirta 30, i ja imam takvog zavodnika doma![]()
ivonna, preslatke ste mi!!![]()
Mirta, mislim da su svi dečkići mali zavodnici!![]()