Stranica 4 od 23 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 1109

Tema: Ljetne bebe 2005. (3. dio)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

BUCKA- PUSA DOBRODOŠLICA PIKICI NA PODFORUM 1-3!!

Klo- pusa i vama za ročkas (pošto me ne bude da unaprijed zaželim sve sve sve naj naj naj)

Sretan rođič i ostalima koji će slaviti slijedeći tjedan

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

thanx danijela!
    lijepo se provedite na moru!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo rockas je super prosao!
    slavljenica vec blazeno spava!! Heart
    pika je bila preslatka u maloj traper haljinici!!
    hvala puno svima na cestitkama!
    baloni su se dobro drzali i jos uvijek se drze!!! Wink svi su im se divili i stvarno je sve jako fora izgledalo!pika je dobila puno lijepih poklona,a slikice ce daddy uskoro staviti na forum!!

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Još jednom čestitam Nikici!!
    Nika i buckići, dobro nam došli na 1-3!!! :D

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nika-Pika, sretan ti rođendan :D velika pusa velikoj curki!

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bok svima!!!

Evo, i mi se nakon 15 dana vratili s mora i imamo veliku vijest: LEA JE NA MORU PROHODALA!!! :D

More je, inače, na njenom jeziku BUE

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bravo Lea!!!!! :D

Lana već treći dan ima proljev i nosić joj je začepljen.
    Tako da smo danas kod kuće.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo, i mi se formalno prijavljujemo-NEMA VIŠE ŠVERCANJA!

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dobro nam došli!!!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cure, znam da sam već jednom pitala, ali koliko riječi govore vaša djeca? Naša Vita nikako da počne nešto govoriti...Sve joj je tatata i dadada i aaaaa.. Sve što hoće pokazuje prstićem i viče na sav glas aaaaaaaaaaaaa!!! A nikako da nešto prozbori!
    Čitam i slušam kako druge bebe sve u 16 pričaju i po 4-5 riječi a mi... :/

Inače, malo sam je testirala i čuje dobro a kad nešto od nje tražimo: odnesi tati ili donesi mami ili daj pusu baki-sve kuži i napravi..jedino neće pričati...da li da se brinem?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ne! od MM-a kolega ima klinca od 2 godine koji je nekidan rekao "Dajte mi meseka" a prije toga ni rijeci! Onda ga je mama pitala, pa zlato zasto prije nisi s nama pricao kad tako dobro znas govoriti..a klinac je ispalio "Pa nisam imao primjedbi" :shock:
    Ovo je ziva istina...naravno tepao je

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ni mi ne pričamo. Sve se svodi uglavnom na 'ma-ma', 'ba' i 'brrr', ali sve jako dobro razumije.
    Ne brinem se previše oko toga, progovorit će one, samo malo kasnije.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj loonalee prvotno napisa
    Cure, znam da sam već jednom pitala, ali koliko riječi govore vaša djeca? Naša Vita nikako da počne nešto govoriti...Sve joj je tatata i dadada i aaaaa.. Sve što hoće pokazuje prstićem i viče na sav glas aaaaaaaaaaaaa!!! A nikako da nešto prozbori!
    Čitam i slušam kako druge bebe sve u 16 pričaju i po 4-5 riječi a mi... :/

Inače, malo sam je testirala i čuje dobro a kad nešto od nje tražimo: odnesi tati ili donesi mami ili daj pusu baki-sve kuži i napravi..jedino neće pričati...da li da se brinem?
    Marko je kao vrtio nekakvih 30 tak riječi do 25 mjeseci i onda se otvorio pakao..........

ne zaustavlja se od pol 7 ujutro do 10 navečer kad zaspe

sa 15,16 mjeseci je bio ko vita

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

lari je jedan dan na repertoaru ma-ma, a drugi ta-ta i tako onda cijeli dan ponavlja isto
    jučer smo bili u trajbaru vidjeti konje jer stalno imamo po kući điha-điha... i tako tata i lara gledaju konje i ja dolazim prema njima, a ona sva oduševljena pokazuje meni konja i viče ta-ta

ne drami... uskoro ćemo ih moliti da malo zašute...

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kod nas je počela invazija zubića!
    Bogatiji smo za još tri petice!!!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

evo i tu stavljam link sa roćkasa

a što se tiče našeg prebogatog rječnika, sve se svodi na razgovjetnog tatu, a ostalo se sam svađa sa sobom na vilinjskog jeziku

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Loonalee, ne brini, bude progovorila. Neka su djeca jednostavno lijena pričati (ili pak nemaju primjedbi ). Ja sam neki dan popisala sve riječi koje Lea do sada izgovara (na svom jeziku, naravno) i ima ih 30-ak. Nama dakle nije problem govor, al me brinu zubi. Čestitamo Eni na novim zubićima :D . Lei je sa 7 mjeseci odjednom izašlo 6 zubića i od tada ništa (sad ima 14 mjeseci). Ne znam jel bih se brinula ili ne...

Eto vidiš, svako od nas ima neki drugi problem :/

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kovke, fotke su super!!

Leina mama, mislim da se ne bi trebala brinuti, izaći će već Lei zubići.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

taaaadaaaa
    evo i mog prvog posta u ovoj kategoriji
    copy/paste sa 0-1
    "Evo par slikica s ročkasa. Pass je Rockas."
    ja skroz zaboravio da bi trebao preći k vama.

i da, mi ni dalje nemamo niti jedan zubić :D
    bar znam da je moja

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    i da, mi ni dalje nemamo niti jedan zubić :D
    bar znam da je moja

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

dobro jutro curke.
    evo mene ranoranioca cekam da se curke probude
    ja sam vam navecer umorna ko pas.
    Andrea vec par dana spava samo jednom dnevno, kako vasi kikici?
    Dok ja navecer sredim Andreu i legnem, pa onda Meri, poslije imam snage samo upalit sudjericu i uskocit u brzinski tus. Cim legnem u krevet, zaspim u rekordnom roku. To vam je ljudi moji najbolja kontracepcija MM kaze da sam totalno nesposobna odgovoriti na neko pitanje koje mi postavi, a kamoli bilo sto drugo..

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dobro jutro svima!!! Kovke i Daddy/bucka fotke s rođendana su suuupeer!

Kovke, gdje ste kupili onaj lijepi šareni ksilofon? Baš je lijepi. Mi imamo jedan ali nije nekak kvaliteta (brijem da je iz kineskog dućana) a Vita voli svirati pa bi joj kupila jedan ovak lijep kao vaš!

Daddy/bucka, Nika je preslatka u jeaans haljinici!!! Kak joj je kosica naraslaaaa!!!

Znači nek se ne brinem oko govora, ha? I mm je rekao da će kad progovori reći nešto tipa: "Mama ne špricaj puno dezića! Pa znaš da je ozonski omotač ugrožen!"

joooj sorry na puno smajlića

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Bok ljudi, evo jedan brzinski pozdrav od mene!
    Slabo Vam se javljam jer ne stignem. Na poslu je ludnica, M. ima virozu sa temperaturom koja završava osipom tak da je jadan skroz šatiran i u komi, a kad dođem s posla posvećujem se samo djetetu jer on brzo ide spavati. A kad zaspi dolaze na red kućanski poslovi i povremeno MM

Bucka/Daddy Nika je puno narasla, a čini mi se da ćete uskoro i repiće na glavi vezati.

Kovke Fran mi je supač, a tortaaa mljac.

BTW ja imam problema sa otvaranjem Fotkija, stalno javlja eror na stranici već dva dana. Kak je kod Vas?

Ivonna - M. još uvijek spava dva puta dnevno. Ujutro sat, a popodne 2,5 sata, ali mi se čini da mu ovo jutarnje još malo neće biti potrebno. U jaslicama imaju jedno, pa će vjerojatno za dva tjedna kad tamo krene prestati ujutro spavati.

Naš riječnik ima par čistih riječi - tata, mama, da, ne, i ba (taj ba služi kad se sakrije, pa naglo proviri, a ne može reći bu).

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kovke, gdje ste kupili onaj lijepi šareni ksilofon? Baš je lijepi. Mi imamo jedan ali nije nekak kvaliteta (brijem da je iz kineskog dućana) a Vita voli svirati pa bi joj kupila jedan ovak lijep kao vaš!
    Dobio na poklon, ali mislim u TL na Žitnjaku

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

i isto je made in china da ne bi bilo zabune, sad sam pogledala, premda ima onu oznaku CE :/
    i da, uvozi magma, znači TL

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nitać, pusice ozdravilice šaljemo

i imamo novu riječ - TE E, što znači pegla ili možda plavo-bijela pegla, nisam sigurna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i mene, čitam vas ali očito je po broju postova da su djeca napunila godinu pa se mame vratile na šljaku.

Nitice, i mi šaljemo puce ozdravilice malom bolesniku.
    Fran i Nika su medeni slavljenici .

I Riana spava jednom dnevno iako se budi već oko 6,30. U 10 još ne bude umorna pa ide spavati tek iza 12. Zna nekada odspavati i po 3 sata.

Od riječi zna reći mama, halo (pitam se zašto ), tata, deda, teta, baba, šic, dipsy. Jučer je počela jako puno ponavljati za nama. Voli neke zvukove pa to ponavlja (kako ide konj, kako zovemo macu, kako ide auto...).

Još ne hodamo sami ali joj jako malo treba. Napravi par koraka ali samo prema meni ili MM.

I mi imamo isti šareni ksilofon kao i Fran. I naš je iz TL.

Ja sam tek jučer zaozbiljno počela raditi a već mislim kada ću na bolovanje. Rianu će čuvati MM, moja sestra ili mama tako da sam bar tu mirna.

Ne znam kako vi cure išta stižete od svojih anđela ali ja jedva stignem skuhati i usisati. Stalno sam sa R. vani, igramo se na dvorištu/ ulici ili smo u šetnji. Kada ju stavim popodne spavati onda sam i ja slomljena pa se moram malo odmoriti. Što ćemo kada zaredaju kiše?

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Vlatka prvotno napisa
    Ne znam kako vi cure išta stižete od svojih anđela ali ja jedva stignem skuhati i usisati. Stalno sam sa R. vani, igramo se na dvorištu/ ulici ili smo u šetnji. Kada ju stavim popodne spavati onda sam i ja slomljena pa se moram malo odmoriti. Što ćemo kada zaredaju kiše?
    Ja ništa ne stignem, a i prestala sam se zamarati. Najvažnije mi je kada dođem s posla brzo nešto pojesti i cijelo vrijeme se igrati sa M. Ili smo u parku, ili u šetnji ili se valjamo po podu...
    U nedjelju skuham dva ili tri jela koja jedemo u toku tjedna + još neko na brzaka i tako se krpamo. MM prijepodne usiše stan, prašina se briše subotom ujutro, prozori su zmazani ...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo jutros opet bili kod okuliste.
    okice su sad jos gore, opet su joj uzeli bris. Dijagnoza je jako konjuktivitis, i vjerojatno jos uvijek ona ista bakterija, ili cak mozda neka druga. nalaz u petak ili ponedjeljak.
    vec sam lagano luda i sizim jer nikako da to rijesimo, moje malene misice mi je strasno zao jer su joj sad oke natecene kao nikad dosad

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

o ivonna ,
    želim vam puno sreće i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ za konačno i definitivno eliminiranje beštija bilo koje vrste

a što se tiče pospremanja i kuhanja, to čeka vikend, a za sada je super dok sveki čuva F, ona uspije pospremit, skuhat, oprat i speglat (kak, nije mi jasno :?) , mislim da ima bar jedno 5 svojih klonova, i još se s njim naigra do besvijesti i super se slažu, ali to je još samo ovaj tjedan, onda baka ide na more, pa mm uzima godišnji, znači od sveg ovog gore navedenog ništa i onda 4.9. ja uzimam godišnji za adaptaciju u jaslice

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ivonna ljubi nam male okice i šaljemo vam puno pusa.

M. je danas skoro nestao osip, pa smo odmah svi puuuno bolje volje.

Kovke i ja uzimam od 04.09. godišnji i to dva tjedna. Koliko ćete dugo vi ići na adaptaiju u jaslice? Nama su rekli tjedan do dva.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ej vi veliki !!!!!!!! , uskoro ćemo i mi kod vas, a do tada se malo švercamo

Vid "priča" neke manje više razumnjivo a često zna pitati "A ta to? " (a šta je to?)
    još uvijek ne hoda ali zato puže brzinom vjetra, a rastura sve po stanu snagom tajfuna. Užas.

Može pitanje, kakve ste torte naručivale?? (malo sam lijena kopati po starim topicima)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nama su kumovi donijeli Sachericu, ali ja sam imala na umu parfe ili sladoled tortu ilinešto tako slično, da je lagano, jer F tamani sladoled
    Nitać, ja sam došla na posao 19 dana ranije da bih u rujnu isto toliko uzela za adaptaciju-toplo se nadam da bu bilo dosta, ako ne-uzima godišnji mm

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pozdrav svima. I mi smo se konacno svi zajedno vratili s mora prosli tjedan. Emma je s mz bila na moru skoro mjesec i po pa sam se malo bojao kako ce se Emma adaptirati ponovno na stan s obzirom na to da je na moru bila non-stop vani. Naravno sve je dobro proslo. Uglavnom otisli smo na more puzeci i krezubi a vratili se hodajuci sa cetiri zbica.
    Nadam se da ce MZ staviti slike s mora i s rodjendana uskoro.
    Ovaj vikend smo bili malo na Bandeku na onom igralistu blize nasipu i mogu samo reci sve najbolje o tome kako je uređeno i kako se održava.

Btw. Emma nikako da odspava noc u komadu dapace budi se najmanje 2 puta a nekad i preko 5 i to uglavnom placuci. Ima li tko koji recept?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

bok ljudi!!!! lara "priča" stalno, ali to samo ona razumije ima neke riječi koje su razgovijetne i konstantne tako da znamo što znače... mama, tata, baba, deda, teta, taja=sara (bakin pas), pa-pa, iha-iha=điha điha, tic=šic, mijau, muuuu.... vidim da su svi tu mane-više na istom tak da smo zadovoljni....

što se tiče pospremanja, kuhanja.... ja niš ne stignem, ali se i ne zamaram... nisam stigla ni prije lare ... njoj je sad glavna preokupacija jesti s prstima... upravo jede grožđe i možete si misliti kak to izgleda... pospremim tek toliko da nam se mravci ne nasele... a kad počnem raditi??!! nemam pojma kak ćemo funkcionirati!!??

nemam pojma jesmo li emmi čestitali ročkas... stvarno vas dugo nije bilo... ako nismo, evo sad joj čestitamo!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Hvala Larita. Stavio sam nekoliko fotki za prvu ruku. Prepustit cu MZ da se malo igra s tim.

A Emma prica svasta recimo samo za bocu od fante limun kaze boca i za golubove tica a sa pase vau-vau.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I mi Emmi čestitamo ročkas! A kaj se tiče spavanja, nema nekog posebnog recepta...Mi se budimo 1-2x, ali samo traži da ga se pomazi i spava dalje.

Kovke i Larita jeste cijepili bebose sa ovim zadnjim cijepivom? Mi bi trebali idući tjedan, ali me strah...Priorixa opet nema za kupiti!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja vas škicam sa 0-1!

Nitice ljubi malog frenda, neka nam brzo ozdravi!

Mirta za tortu preporučam Meli!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

daddy 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

emma je preslatka (btw. imamo pol istih stvari )... torta kitty je mrak, od kuda je?

mi smo naručili tortu parfe u meliju... stalno tamo naručujemo i meni je njihov parfe super iako se malo žeščim ljubiteljima slatkog neće svidjeti... MM i moja sestra kažu da to nije torta, da je to sami šlag....

mi se još nismo cijepili... lara je rođena ranije pa mi uvijek malo kasnimo s cijepljenjem... tak smo se dogovorili s dr. da vrijeme kad ćemo se cijepiti prilagodimo njoj... mislim da ćemo se priorixom cijepiti tek za mjesec dana... valjda će ga do tada biti... probat ću saznati kada će se pojaviti u apotekama...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

e da... nismo se pohvalili da imamo dva nova zuba... konačno su nam izbile gornje jedinice pa više nismo drakulići 8) sad ih imamo šest komada.... :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Gizmo, Emma je prekrasna!!!! A Hello Kitty torta ja zakon!!!Bože kako su se svi naši bebači promijenili!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Emma je prava slatkica! Super mi je slika "Osmijek za mamu".

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo i nas na kratko.
    Emmi želimo sretan rođendan!! Preslatka je!!
    A i torta je fenomenalna.

Svim bolesnim bebečima šaljemo puse ozdravilice.

Mi smo uspjeli riješiti proljev, sad se borimo samo sa šmrkljavim nosićem.

Zadnje cijepljenje ćemo obaviti u 9. mj.
    Što se tiče spavanja, L. spava 1-2 puta dnevno.
    Po noći se obavezno barem 2 puta probudi.
    Navečer ja zaspim s njom a ujutro se ona probudi sa mnom.
    Nego, da li vam se bebači oznoje dok spavaju?
    L. se strašno oznoji i to samo glavica, sve bude mokro ispod nje.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

baš sam razgovarala s frendicom koja ima apoteku... prorixa još nema, zadnja informacija je da će možda doći u 9mj... nije dobila nikakvo službeno objašnjenje zašto ga tak dugo nema.... :?

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja sam danas zvala jednu privatnu ljekarnu i žena mi je rekla da će naručiti i da je sutra nazovem i provjerim jel stiglo. Kaže da nema problema oko narudžbe. Kad saznam da li je došlo javim vam.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pitaj jel ima hr markicu... može se naručiti i na dolcu ali bez markice, a neće svi pedijatri cijepiti s cjepivom bez markice....

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Larita prvotno napisa
    pitaj jel ima hr markicu... može se naručiti i na dolcu ali bez markice, a neće svi pedijatri cijepiti s cjepivom bez markice....
    Budem. Al ne kužim to sa markicom, kaj to znači!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sva cjepiva koja se uvezu "normalnim" putem (nemogu se sjetiti bolje rječi) tj. preko veledrogerija imaju markicu imunološkog zavoda... s brojem, žigom i ostalim podatcima koji prate porijeklo cjepiva... ako se nekaj desi djetetu cjepljenim s takvim cjepivom pedijatar nije odgovoran jer je cjepivo prošlo kontrolu imunološkog zavoda...

marketing lijekovi na dolcu imaju dozvolu za interventni uvoz i uvoze lijekove direktno od dobavljača, bez posredništva veledrogerija... sve je ok s tim lijekovima, ali se problem javlja kod cjepiva jer, kao što sam već rekla, neki pedijatri odbijaju cijepiti tim cjepivom... ne žele snositi odgovornost...

Stranica 4 od 23 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •