Heeeej Kli_kli! :D
Sto ste neki, nema me 20 dana, i vratim se... i niko me ne primeti![]()
Ja jesam, ja jesam! :Dkli_kli prvotno napisa
hehe kli
sad ćeš se morati naviknuti na manje čitanja jer su se mame povraćale na posao pa ih nema toliko
ali dobro nam se vratila :D
Ma znaaam daddy, ja sam fino iscitala forum koliko sam mogla, pa se javila vama!
Ma bitno je da smo tu, i da se lj-b druze!
Inace bili smo kod vas na moru...
Ja opterećena virozama pomislila da je neka mama opet jadna POVRAĆALAdaddycool prvotno napisa
[/quote]
Miki Manojlović: "je li mali noćas povraćao?"![]()
baš sam si mislio gdje ste to putovali 13 sati? mislio sam da ste u Grčku išli.kli_kli prvotno napisa
Jel Novi cijeli put izdržao u autosjedalici?
Kli, :D dobro nam došla-šteta za slikice i fotić , ali naši malci stvarno znaju napravit s*anje
mislim da i nas čeka bsg, jer ožiljka nema...a cijepljenje će pričekati, nadam se, ne želim o tom ni misliti niti o reakcijama, a vrtići tak i tak ne traže to zadnje cijepljenje, već ona do godinu dana![]()
mi je nećemo raditNitica prvotno napisa
A kad ćeš ga cijepiti? I da li BCG može prije Priorixa?
evo da vam se i ja napokon javim! počela sam raditi, Emmu čuva baka dok ne krene u jaslice i sve super funkcionira.
ozbiljno? ja baš mislim kako nam je pedagogica naglasila da se prije moramo cijepiti pa sam mislila ovih dana ići ali Emmi malo curka nosić.vrtići tak i tak ne traže to zadnje cijepljenje, već ona do godinu dana
nisam stigla sve pročitati,vidim da imamo i novih ljetnih beba pozdravljamo ih :D
bucka kako tvoj zub? nadam se da je bolje i da Pika nema temperaturu!
početkom 9-og ćemo ga cijepi sa priorixom a onda cca 1,5mj kasnije će dobit bcgNitica prvotno napisa
sve se bilo upalilo! sad sam na antibioticima,ali mi je mrvicu bolje!!!sutra idem na kontrolu na fax!!ivana s prvotno napisa
pika ima jos uvijek temperaturu!!maloprije 39,1!!
puse ozdravilice obadvijema![]()
daj pošalji sms pa ako budem slobodna možemo na kavu u kantinu,šaljem ti br.moba na pp.
e jeste, sve vreme je bio u autosedistu, s tim da sam ja par puta otkopcala pojas na zadjem sedistu i dojila ga onako vezanog.
Inace je bio super u putu.
Bucka, ljubi niku i zelim ti da sto pre prodje sve sa umnjacima!
a nama je svako more daleko!
Romina, pročitala sam. Prestrašno!! :shock:
Dobro ću razmisliti hoću li je dati docijepljivati, pogotovo što L. ima dosta slab imunitiet.
Sad vidim da ste mogli da pomislite da sam otkopcala pojas kojim je vezano autosediste, ali nisam mislila na taj, nego onaj kojim sam ja vezana na zadnjem sedistu.
Romina, Ena, bas mi je zao sto pored svih vakcina morate sad i sa bsg-om, da se mucite.
ma kli, skužili smo mi-gle, pala je i rima![]()
sta ja znam, znas kako je daddy strog!
Inace kovke, gledala sam slike sa Franovog rodjendana i sin ti je frajer i po!
Takodje sam videla i Emmu i Niku, i prave su devojcice, i obe su bas porasle!
Malo mi je sve zbrkano u glavi jer kad sam dosla kuci i otvorila "nove postove od vase posljednje posjete" bilo je 29 strana!
Eeee, a MM je inace potrosio stotine i stotine kuna na hrvatskom t-mobile gprs-u! Al j eto skupo! Sad u srbiji trosimo gprs ko veliki, jer nam je sve sica! Ma glavno da nismo ni jedan sajt otvorili onako, sve je bilo za job! Tako da nije bilo ni roda...
sad ste k'o tajkuni![]()
hi kli, dobro došla natrag
bucka, kako nika i hranjenje dok je bolesna?
kli lijepo te vidjeti tu!
Jesu vam bebice ozdravile? Bucka, kak zubic? Imas velke rupe? nemoj papati rizu, govorim iz iskustva!
Cudno kako kince jos zovemo bebicama, a vec su tak veliki...barem se meni cine veliki naspram ovom mojom mrvicom.
BTW, danas cijeli dan hodam po kuci u gacama i potkosulji...zivjela sloboda bez staraca,svekija i drugih priljepaka :D
Ivonna, sad mi je tek sinulo nakon ovog tvog posta kak ti je bilo, jadničak, ali bitno da je sad -tvoja kućica, tvoja slobodica :D i možeš i gola ak baš hoćeš
ma morat cemo ovaj dan i tak obiljezit![]()
ubi me ovaj komarac, idem ga lovit pa pod tus..
laku noc svima![]()
svoja 2
![]()
laku noć i od mene
idem u krpice jer sam umorna
pa pa
Pusa svima, vidim da sam nekima falila.
Vratili se mi sa godišnjeg. Nekako sam jedva dočekala. Apartman je bio koma, smrdio wc na kilometre (a smrad se prikrivao još većim smradom onih čuda kaj se uključe u struju),pa nam je bilo loše vrijeme (kiše kakve Zadar ne pamti godinama) pa kad je napokon zagrijalo pokosila nas viroza - tri dana smo proveli na smrdljivom wc-u... MM i ja se nikako nismo mogli prilagoditi novoj koncepciji godišnjeg odmora/umora. Pa sam ja stalno mislila na to kak se vraćam uskoro na posao...
Čak ni Lena nije nešto posebno uživala. Smiješno, već smo bili tjedan dana na moru u 6. mjesecu i bilo nam je super. Valjda nam se sada nisu dobro složile karte. Bit će bolje druge godine...
Nakon viroze malo se borimo sa klopom. Spavanje nam je gore nego što je bilo, često se budi i plače da ju jedva smirimo. Ne znam da li su to noćni strahovi ili što... Nosili smo putni krevetić ali je u njemu spavala svega par noći po par sati.
Još uvijek ne hoda, prohodava uz namještaj, nema novih zuba, zna pokazati gdje je pupak i kaže "pupa", jako dobro zna reći cica i pokazati gdje su, obožava pse-vrišti kad ih vidi, pleše čim čuje muziku, ponekad pridruži i ručice, dijeli puse (najdraže su joj one u rano jutro, kad me drma za ramena, viče mama i daje pusu), viče na konobare i još hrpu toga.
Eto, drago mi je da sam opet s vama.
Kovke - što reći nego žao mi je.
Tipkamo se sutra!
Dobro jutro!!
Ivonna čestitam na privatnoj zabavi u gaćama i potkošulji![]()
MNataša lijepo te je čitati. Super da si se vratila.![]()
Mi smo opet dežurali cijelu noć. M. je počeo šmrcati, pa ne može spavati osim na nama u uspravnom položaju. Jadničak mali, sve mu se nakačilo.
Dobro juutro svima!!!
Mama Nataša, dobrodošla! Žao mi je da vam je tako završilo ljetovanje.
A kako ste našli apartman?
ivonna, uživaj!![]()
Nitice, ljubi malog M.
jučer je M. prije spavanja tražio medu :shock: i unda ga je nunao na rukicama a ja sam bila sva u fazi rastapanja hehe.Jučer si je razbio malo frenulum iznad gornjih jedinica ali me je loona utješila kao i uvijekmeni falite stvarno sve ali eto...djecu su nam sad veća i kužim da više nemamo vremena za kuckanja i druženja Ali je bitno da smo uvijek jedna uz drugu,kaj ne?puse ozdravilice bubanima,i pusice slavljenicima još jednom
Romina zakaj uvijek kad vidim tvoj post imam osjećaj da se opraštaš?
Daaaj želim onu otkačenu Rominu!! (ko na jesenskim bebama)
Ma, Nitica, to ti ona glumi kao neku ozbiljnu,poslovnu ženu od kad je počela radit. A kod nas se šverca![]()
Ma, to sam i pomislila, ali nisam htjela napisati "kaj glumiš?![]()
![]()
Baš sam si neki dan mislila kako se Romina promijenila od kad je počela raditi.
od doma nemrem potat jel nemam od kud a sa posla se povremeno javim kad vidim da annie nije logirana![]()
potat=postat
a možda si potajno želim da me više molite da se javljam![]()
Poštovana gospođo Romina,Romina prvotno napisa
Ljubazno Vas molimo da nas češće posjećujete i obavezno napišete barem jedan post dnevno.
Ljubite nam malog frenda Maurena.
S poštovanjem,
Mala skupina mama i njihovih bebača rođenih u ljeto 2005.
Poštovana ,
svaka Vam čast na maličkom dopisu![]()
Lijep pozdrav
Zbog zelenog smajlića nisam sigurna jel dobro ili ti se ne sviđa!Romina prvotno napisa
![]()