Eto ja surfam po netu i sad nađem ideje za tortu!!
Nema veze, bit će druge godine...
Eto ja surfam po netu i sad nađem ideje za tortu!!
Nema veze, bit će druge godine...
super nam je bilo... cijeli tjedan smo se molili za lijepo vrijeme... ne znam što bi da je pala kiša
di si našla ideje za tortu??... ja se već pripremam za drugi ročkas![]()
Evo ak nekoga zanima, naišla sam na dosta zgodnu stranicu sa super idejama za klince...
http://familyfun.go.com/recipes/spec...nder-birthday/
Što se torti tiče u receptima su neka njihova američka čudesa ali uvijek postoje alternative, barem su super ideje.
Ima jedna torta Bug Mountain Cake, luda skroz...
Odoh u krpe.
Svima mirnu noć želim!
fakat je ludata je za moju sestru... ona mrzi bube
![]()
ja to nebi ni u ludilu znala napraviti... jedino da odnesem negdje da mi naprave... ali su stvarno super...
laku noć....
Mislim da tu tortu ne bih mogla jesti...i ja mrzim bube,
ali stvarno ima jako dobrih ideja.
Laku noć!
jutro jutro
nikud ja ne idem vani pljusti
a kak se sv.duh renovira, ne pada mi na pamet sa andreom pjesacit tak dugo po pljusku..meki drugi dan :/
ivonna, dobro i tebi jutro, ha izvukla si se kišom
tako mi je žao zbog toga što ostaješ sama, kad si rekla za put ni u snu nisam mogla zamisliti 6 mjeseci, meni je i 1 tjedan previše, a kamo ide- u Indiju, ovo nije šala-frend mi je otišao radit tamo na godinu dana, pa mi je palo na pamet kad si rekla daleko
evo ti 1 VEEEEEELIKAza hrabrost
Lara, slikice su super, after party je vidim bio zanimljiv
A bucka, kaj ti nisi počela radit jučer?!, kak ti je onda 7 ujutro prerano, kak si ti doma, kaj si već na bolovanju(fijuuuu, kolko pitanja za našu buduću ministricu
![]()
a tek smajlijaaaaaa
Larita jel ste imali krstitke u Malom raju?čestitamo Lari na prvim koracima
nisam jos pocela radit!jucer sam zvala ministarstvo i niko nema pojma kad cu poceti!!!
kazu da me mogu nazvati bilo koji dan i reci da npr.od sutra pocinjem raditi!!!
mi smo ipak isli jer je kisa bila prestala.
rijesili smo se bakterija, sad su nas narucili na sondiranje suznih kanalica 19.9![]()
to je pod anestezijom i uzasno me strah toga. a kolko pretraga moramo napraviti prije, da vam ni ne pricam.
kovke, sta da ti kazem, i ja jos u soku, cijela obitelj sizi, al sta se mora...samo da to sve prodje ok, i da ne bude nikakvih problema dok je tamo.
Lara, pogledala sam slikice, odlicne su!
zaboravih napisati da su slike sa ročkasa mrak.....
ivonna to će joj radit u Klaićevoj?
ne, dr. doresic na sv.duhu..
nadam se da će joj što bezbolnije proći....kak si ti?
Larita slike su GENIJALNE! Lara je prekrasna!! I torta je MRAK!!Bravo za prve korakiće!!!
Ena, a kad je termin na Mladosti a kad na Utrinama? I mi radimo do 17, 17:30, 18....
book loona![]()
ja sam dobro, hvala na pitanju.
e,sad kaj naci dobro..
mislim, funkcioniram jer moram funkcionirati al mi je sve nekako bezveze![]()
ne, krestitke su bile u leutu....Romina prvotno napisa
dobro jutro svima...
ivonna, da te malo utješim... ja i lara smo skoro cijelu ovu godinu same iako je mm tu...
naime, njegov tata je jako bolestan tako da i kad je doma ustvari nije s namanjegov tata je usto i jako tvrdoglav pa odbija pomoć patronažne, odbija da ga hitna vozi na rebro... ustvari odbija bilo kakvu pomoć a ništa ne može sam... tako da ga mm vozi stalno u bolnicu, brije ga, vodi na wc jer neće pelene... preuređivali smo mu kupaonu da se može istuširati sam... sad je mm na go i trebali smo ići na more, ali jednostavno ga ne može ostaviti... sveki ne može fizički sama s njim... ništa ne možemo planirati...
znam da nije isto... bar ga vidimo svaki dan... ali je užasno frustrirajuće... i ne možeš se veseliti da će se to uskoro promijeniti jer to znači da se moraš veseliti da čovjek umre...![]()
Larita![]()
cure,sto se tice rodine proslave,sve ce uskoro biti objavljeno na portalu!!!![]()
book!Romina prvotno napisa
![]()
Larita...![]()
ivonna...ivonna prvotno napisa
![]()
loona..kak zubici?
![]()
uh larita..bas mi je zao. ne bih se mjenjala s tobom![]()
još ništa vidljivoivonna prvotno napisa
![]()
eto vidiš... 6mj će brzo proći, a bar znaš kuda i zašto ide... postoji cilj... napravi kalendar i križaj dane![]()
hvala na podržci... baš me jutros neka depra čopila... prvo nam propalo more, pa smo trebali danas u maribor (graz je predaleko!!) ali su jučer došli nalazi koji nisu baš dobri i danas je mm morao na rebro furat starog na transfuziju... to može trajati cijeli dan... znači, niš od šopinga...
lara se probudila rano i taman kad je mm trebao krenuti počela je cendrati pa u plač kad je skužila da ide bez nje... e tu sam pukla...
ali eto... malo vaše podrške, malo sunca vani i opet je sve ok![]()
samo hrabro! tu smo ako nas trebaš!![]()
opet nikog nema...šmrc...![]()
Bok,
vidim bile ste vrijedne i puuno pisale. Meni je današnji dan koma. Malo prije 6 ujutro sam se probudila i htjela M. prebaciti na sredinu kreveta (u snu je došao do ruba) i kad sam se htjela dići toliko mi se zavrtilo u glavi da sam skoro pala u nesvjest. Uglavnom, totalno mi je pao tlak i tek sad (oko 13) mogu donekle funkcionirati. Ne moram vam reći da moji ne poslu nisu oduševljeni kaj nisam došla, posao se gomila, a od idućeg tjedna me nema jer idem sa M. u jaslice na privikavanje. Joj sve se iskompliciralo...Da li neko zna koja je prva pomoć kod naglog pada tlaka?
malo crne kave i čokoladica! meni pomaže
ili malo crnog vina...ali sad mi se čini malo pre rano za taj sport..
Još da dodam, na sve ovo sad sam i mengu dobila...Ima li ovaj dan kraja???
tnx... sunčica se probudila pa sam morala gibatiloonalee prvotno napisa
e nitice...to je valjda takav dan danas....
a meni pak nikako da prođe vrijeme....nije ni dva...đizs
a ja u poslu, već sam ne znam koliko računa ispisala, visim na kompu cijelo vrijeme a nemam vremena uopće pogledat forum, evo konačno jedan posao obavila, a sad me čeka dovršavanje drugog![]()
Ivonna, pusi svoje male kikice,
Larita-nije ni tebi lako, ovo što si napisala, svaka čast i tebi i TM![]()
a vi ostale nemate takvih problema, pa nema ni puse, ali evo vaoj dječici
![]()
opet sam pretjerala sa smajlićima, evo narednih 5 postova, drage moje moderatorice, ide bez slikica, samo opisni smajlići :veryveryembarassed:
kovke... i tebi![]()
gibam sad van.... svima![]()
naravno da ide VAŠOJ, a malo sam u brzini pa griješimkovke prvotno napisa
evo i tebi
![]()
Cure, svaka čast. Tu i tamo bacim oko na forum, a ono 13 stana. ja bi i nešto napisala, ali to bi bila kap u moru svih postova. Onda bi me izignorirale i bio bi mi bad, pa se ne bi ni javila. Šmrc....
Ivonna i Larita - kužim vas 100%
Ja šljakam po 10 sati dnevno od 6 mjeseca (Tiinog), mm po 12. Imam boelsnog tatu o kojem brine moja mama i ne može uskočiti nikad. Sisiter isto ima malo dijete, a sveki je također teško bolesna i tu onda uskače mm.
No, kad god su mi neke "dobre" duše pričale kako me žale jer one ne bi mogle sa sovojm djecom same, ja sam samo rekla da je zato moja Tia tako dobra jer zna da je mama fuul njoj na usluzi.
Liebe ...![]()
Hi!
Evo da se i ja javim na brzaka s posla.
Ja kao i kovke, u totalnoj gužvi.
Larita, žao mi je što imate takve probleme u obitelji, držite se!
Lonne, pročitala sam među prvim postovima BEBE-RIBE da je na Mladosti termin utorkom i četvrtkom 17-18h a u 18-19h Utrinama. Danas sam zvala Mladost da provjerim, imaju termin 18-19h tako da ćemo i mi ići na Mladost.
Vidim ovdje se dijele poljupci šakom i kapom...pa evo jedani od mene za sve vas i vaše velike bebače.
IMAMO ZUB!IMAMO ZUB!IMAMO ZUB!IMAMO ZUB!IMAMO ZUB!IMAMO ZUB!IMAMO ZUB!! :D :D
Bravo za zub. Kaj da kažem mi ih imamo 14...![]()
Nego, jel vi perete te zubeke. Tia se jako rado igra s četkicom, ali to nije nikakvo pranje. Frka me karijesa. Kako vi to rješavate?
BRAVOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Dbucka prvotno napisa
ok ,neke sam pp-ove poslala, ali nisam bas sve...zanima me ko je zainteresiran za onu kavicu o kojoj se vec pricalo...u subotu oko 13h?