Citiraj Kira prvotno napisa
Ja sam prije par godina pročitala nešto što mi je bilo dovoljno da budem protiv epiduralne, čak i kad bi to bila jedina negativna stvar i bi bila samo 0,00001% točna.
Naime američki doktori su rekli da je, u slučaju da ako adolescent proba drogu, veća šansa da će postati ovisnik ukoliko je majka primila epiduralnu kod poroda jer mu je doživljaj još ugodniji jer ga podsjeti na udobnost majčine utrobe.
Ma da, mama je za sve kriva...

E sorry, ajde da dugogodišnje pušenje majke može uzrokovat zdravstvene probleme kod djeteta, ali da jedna injekcija prije (karikiram) 15 godina, uzrokuje kasniju ovisnost kod djeteta...

Sigurna sam da su uzeli popis registriranih ovisnika i onda išli njihovim mamama od vrata do vrata pitat 'jeste vi možda primili epi kad ste rađali svoje dijete?'

Ne može mi netko nabit kompleks da, ako svoje slijedeće dijete rodim uz epiduralnu, može postat ovisnik o drogama...nula bodova...ako postane ovisnik, moja eventualna krivnja će biti to da im nisam dovoljno jasno objasnila neke stvari, i da sam previdjela da imaju problema iz kojih traže pogrešan izlaz...ali ne zbog jedne injekcije...