Molim vas pomoc.
Mojoj maloj nakon dojenja na D cici gdje na bradavici imam ragade prvo bljuckanje je sa tragovima krvi. Da li je to mozda zato jer cicanjem navuce i krvi iz tako ranjave bradavice?
Imam li razloga za brigu?
Molim vas pomoc.
Mojoj maloj nakon dojenja na D cici gdje na bradavici imam ragade prvo bljuckanje je sa tragovima krvi. Da li je to mozda zato jer cicanjem navuce i krvi iz tako ranjave bradavice?
Imam li razloga za brigu?
evo vidi ovde, tu sam pisala kako se curi do mene u rodilištu to dogodilo![]()
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ight=bradavica
tocno takopaljetak prvotno napisa
nemas. od malo krvi joj nece biti nista. dogodilo mi se to s oboje djece.Imam li razloga za brigu?
pitaj jos savjetnice kako najbolje sanirati ragade.
Procitah. Hvala!
Ne bih htjela izdajati i uskracivati joj tu cicu, nadam se da ce zarasti samo od sebe. Ali mislim da je mala u dobrom polozaju, cica i guta fino, i usta joj dobro stoje na cici. Jedino su moje ravne bradavice problem. Ok, meni je lakse jer to bljuckanje nije problem , a ragade ce valjda proci.
ako ti je lakše pokušaj izvuć malo, sa izdajalicom možeš koliko toliko kontrolirat stisak. meni je bilo grozno jer bi maja po 20 puta zagrizla i ispustila bradavicu... vrištala sam od boli
pa izdajalicom potegni bradavicu dok se ne izvuče pa je onda bebi stavi u usta.
Ma probala sam s izdajalicom ali mi je i ona raskrvarila bradavicu. Pokusavam rucno ju izvuci ali kaj kad su ravne, slabo uspijevam.
Meni su ragade prošle skoro preko noći nakon što sam ih mazala jekodermom (riblja mast) nekoliko puta dnevno. Preporučio mi ginić. Naravno, dobor opereš bradavicu prije dojenja, ali pokušaj ju ipak malo štedit dok se ne oporavi.
Sretno dojenje!
![]()
imas kreme bas za bradavice koje se ne trebaju ispirat od Purelana,(kršitelj koda)a i Babylova
meni su purelanova i (kršitelj koda)ova puno puno pomogle