-
Moram podijeliti svoje iskustvo sa Vama. E sada ima 6 mjesei, a sa njenih tri mjeseca počelo je odbijanje dojke, problemi sa papnjem itd. Mislila sam da je štrajk dojenja i samo neka faza, a eto nas sa šest mjeseci još isti i još veći problemi. Uglavnom, meni su bradavice crvene bile već tada, išla sam doktoru i rekao je da nema soor, Ok. Problemi su papanjem su se nastavili... uglavnom tri puna mjeseca se ja borim da ona papa, i ona pokaže da je gladna, primi i odmah pusti i počinje plač. Ja sam se teškom mukom izborila svaki puta da se ona najede, super napreduje i zbog toga svaki puta kad sam rekla nekome pa i doktoru da neće papati i da je njoj i meni jako teško samo su se podsmjehivali. Uglavnom, prije tjedan dana je toliko plakala, nije mogla gutati, po noći je okretala glavu od cice i više ju jednostavno nisam mogla nagovoriti da cica. I ja opet išla doktoru i rekla mu sve, pregledao ju je osmjehnuo se i rekao da nema ništa i da je to još samo faza. Poludjela sam, moje dijete plače i ja skupa sa njom i to jednostavno ne može biti faza. Uglavnom potaknuta ovom temom ovdje otišla sam u apoteku i kupila Rojazol gel i počela mazati njoj i sebi i moje dijete konačno h o ć e c i c a t i
.
Ne mogu si oprostiti da je toliko patila stalno i što prije nisam kupila gel. Uglavnom evo danas je cicala cijeli dan pa smo sad navečer i navlačiti morale, po noći ponovno tako lijepo papa
. Preporodila sam se i naučila još jednom lekciju da: Mama ipak najbolje zna što je dobro za njeno dijete pa makar to bilo i suprotno od doktorovog mišljenja. Cure puuuno Vam hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma