-
Što ako me ugrize i hoće li znati sisati?!
Nisam sigurna jel to spada tu, ali situacija je ovakva:
Dino nikad nije cicao iz više razloga (dobila sam ga tek 3.dan, skužio da iz flašice ide lakše, soor, ragade, nesigurnost...) nego je pio izdojeno na flašicu.
Tin normalno cica i Dino je počeo pokazivati želju da i on proba. Do sada je tražio da mu izdojim u čašu ili u zdjelicu i ja sam mu dala, ali 2 puta kad smo se skupa tuširali htio probati baš iz cice. Nekako sam se izmakla, on nije bio uporan - mene je strah što ako me ugrize za bradavicu i hoće li znati što treba raditi. Inače nemam ništa protiv da on sad počne, ali MM je protiv:kaže da mu nedam (kao sad je preveliki).
Imate li kakav savjet kak da Dini dam cicu a da sve prođe bezbolno?
-
pa daj mu da proba, a prvo mu objasni da se sika ne grize. vjerojatno nece znati sisati, ali nek se uvjeri sam.
-
On ti bude probao i jako brzo odustao.
Moja Ema je cicala do 3 godine i nakon 6 mjeseci je zaboravila tehniku.
Probala je više puta, jednostavno ne zna više jako otvoriti usta i uhvatiti i jezikom i onda je iznenađena. Isto tako valjda je očekivala da će mlijeko odmah krenuti, pa kad nije krenulo onda je rukicama pritiskala cicu.
Svejedno me povremeno žica da bi opet probala, ja joj dam, ona malo probrlja cicu po ustima i to je to.
Uglavnom probaj mu dati, ali nema šanse da uspije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma