-
Nesrazmjer količine mlijeka u cicama...
... a samim tim i njihove veličine.
U praksi nije to neki problem jer se i iz ove manje i siromašnije cice malena najede, ali me već počinje nervirati jer baš ne izgledam reprezentativno u badiću sa jednom cicom upola manjom. :/
Pokušavam malo forsirati manju cicu da pojača proizvodnju ali onda nailazim na problem jer se veća prepuni i postaje kvrgava. Ima li pomoći?
-
barbi prvotno napisa
Ima li pomoći?
aha. udri brigu na veselje
meni i sada nakon 2,5 g. manja ima lufta u grudnjaku, ali to vidim ja i oni koji studiozno bulje u moje cice. srećom, takve još nisam srela pa me to i ne muči, zapravo.
-
tako mi je bilo s Marom i tako mi je sada opet s Emom. jedna je jednostavno manja makoliko ju ja forsirala
-
Ina, a je li ti jedna bila jednako manja od druge s Marom i sada s Emom?
Jer meni nije. :/
S Patrikom mi je bila ta manja recimo 25% manja od veće, a sad mi je jedno 50% manja.
Pitam se samo kako će mi biti s trećim djetetom?
-
-
Osoblje foruma
cure, osim trpanja umetaka, nema druge pomoći.
nemojte zapostavljati te manje pri podojima kako vam u njima ne bi opadala proizvodnja mlijeka.
-
Mislim da sam čitala na tu temu jedan topic. Ima neka fora da uvijek na početku podoja manju daješ prvu i onda se prebaciš na veću, al nisam sigurna. Daj malo pretraži,budeš našla temu. A i savjetnice se budu javile....
-
Barbi, je - i meni se čini da je ovaj put još manja nego s Marom i postavljam si isto pitanje - što li će tek biti s trećim, hahaha...
inače, radim baš ovako kako piše u zadnjem postu - najprije dajem ovu manju i kad se počne vrpoljiti (blago rečeno, to su sada već akrobacije u krevetu), prelazimo na veću
-
Osoblje foruma
ina66 i mi. a o akrobacijama da ne pricam. da netko gleda reko bi da mene dijete zlostavlja- to je ritanje, udaranje nogama, grebanje, grizenje (a jos nema zubice)
-
I ja sam se već uplašila što li će tek biti kasnije??? Dok dojim razvlači me i grize (sreća da još nema zube), a o udaranju nogama da ne pričam... Zlato mamino
-
Ah dobro, barem nisam jedina.
Apri, ja ne zapostavljam manju pri dojenju, ja zapostavljam veću zadnjih dana ne bi li se manja povećala. Ako me tko skužio šta sam sad rekla.
U svakom slučaju, zasad nema pomaka.
-
-
-
I ja sam u klubu. Ali sad me muči drugi problem (ne dojim već par godina) ova nekad veća sad je postala - manja!
-
To leonisa, to :/ ja sam svaki dan na plaži, o tom ja pričam.
Ovdje ni morske trave nema.
U odjeći se toliko ne kuži.
Makar, danas mi se nekako čini da su se ujednačile donekle. :?
-
A majice na pruge ili sa dezenom ?
frendica i ja smo pukle od smjeha kada smo vidjele kako nam stoje pruge.
dođe meni prijatelj na more , ja imam majicu na bretele i on ispali da očito jaaaako dugo l. nije sisao iz desne !
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma