Uh, evo i treći za redom, dijete mi se svako malo budi i sisa, bit će gladan..

Perun, meni nije jasno što tebe muči. Ja od 09.12.2003. nisam dobila opomenu do neki dan (rekla bih opravdanu), a i prije sam se znala pokačit s ovakvom vrstom ljudi, doduše nitko još nije bio ovako prost i na ovaj "dječji" način vrijeđao.

Žao mi je, ali uvijek ću "raspalit" kad se potkopava samopouzdanje mladim majkama dojiljama, umjesto da ih se usmjeri tamo gdje treba.

Citiraj Perun prvotno napisa
Po meni, ako dijete traži stalno jesti - pa naravno da je gladno! Ako i sama kažeš da traži stalno jesti - šta zaključiti?!

Opet ću o ovome.., ne znam koja je tvoja priča (i zašto je ne ispričaš), ali znam svoju..
Prvo dijete, sisa svako malo, spava preko dana jako malo, znala biti budna po 12 sati u komadu, ako spava spava na sisi stalno, moje sise male i naizgled ispuhale, često plače ako ne doji.. itd..itd.. a dobronamjerni komentari sa svih strana; "Pa ona ti je sigurno gladna, moja je isto tako plakala....... završila na adaptiranom". Ja se nisam puno uzrujavala ni obazirala pažnju na takve komentare, ali ja sam bila poprilično informirana i znala sam da problem nije u gladi, a to se i pokazalo njenim rastom i napretkom. Nažalost dosta mama nije educirano i osjećaju se nesigurne, pogotovo s prvim djetetom.
Na ovom forumu ima mama koje nisu uspjele s dojenjem (a i onih koje iz nekog razloga nisu mogle dojit), ali ne dijele savjete koji bi druge mame dovele na isti put, dapače.. ima ih koje se još žešće zalažu za dojenje.

Dakle, nadam se da ćeš svoje frustracije riješit, ali ne preko mojih leđa i ne na ovako ružan način 8)