Citiraj dijanam prvotno napisa
Da sam ja clanica Rode ko sto nisam, ja bi se zbog ovakvih komentara kao sto je Perun tvoj jako zalagala da se uvede pravilo po kojem savjetovanje kod poteskoca u dojenju daju samo i iskljucivo savjetnice za dojenje. Tvoj komentar je pausalan i kontraproduktivan. Dojenje je tako rijetka i osjetljiva roba. S njim treba biti oprezan i cuvati ga kao zlato. Takvi komentari nimalo ne pomazu.

Antik, ne brini, neke bebe jednostavno malo spavaju. Tek tako, bez razloga. Da razloga ima, majcino oko bi ga vec uocilo. A za bilo kakvu nedoumicu - nazovi SOS telefon. Sretno!
Ja bih rekla čak i ovo - ne da bih zabranila da ja (Perun) pišem o tome, već bi zabranila bilo kome da piše i daje mišljenje, savjete, komentare o ovako važnoj stvari, bilo forumašima bilo savjetnicama preko telefona.
Najbolje bi bilo otići nekom educiranom i licem u lice razgovarati i vidjeti problem kao što sam ja pozvala patronažnu koja je provjerila da li je dijete ispravno postavljeno na dojci i sve što slijedi...kroz razgovor se vidi i da li je mama opuštena ili napeta...pa tu je milijun stvari koje se moraju provjeriti i za to treba vremena za tako važnu stvar kao što je ishrana bebe i što ju drži na životu.
Da li je netko uveo telefon na kojem se osoba koja zna upravljati osobnim automobilom javlja i pomaže putem telefona nekom nevozaču koji je na drugoj strani planete sjeo za volan i odlučio putovati i davati mu instrukcije telefonom kako stići na odredište, a da pri tom ne ugrozi svoj i život ostalih sudionika? Nadam se da nikada ni neće, jer za to postoje škole za vozače!