-
Slikice u..
Zanima me kak da u Predstavimo se otvorim topic i stavim slikice please help..
-
slike moras imati negdje na serveru (koristis babababies, vidim)
na sliku klikni desnom tipkom misa i idi na properties, kopiraj njenu adresu, klikni u postu na gumbic IMG, pejstaj adresu, opet na IMG (koji ovaj put ima zvjezdicu) i to je to, kad kliknes na submit, u postu ce biti slika.
-
Molim pomoć!
Kako da stavim sliku u tekst koji odgovaram. Ali detaljno korak po korak. Probala sam sliku staviti u prosperiti, zatim sa paste je dospijelo u ovakav kvadratić ali dospijele su samo šifre ali ne i slika. Stisnula sam ja i IMG ali se onaj drugi IMG sa zvijezdicom nije pojavio a ni neznam gdje je taj submit.
Unaprijed zahvaljujem Poslala bi smajlić ali i oni su prestali sada funkcionirati. Što se to događa
-
Napisala sam ti vec tamo da ih moras prvo na web staviti pa tek onda ovdje
Odi na www.babababies.com
-
-
Da li se ikako može staviti slika u tekst bez da je na serveru, tj. nekako je kopirati u tekst? Htjela sam staviti sliku svog novog stolca, koja na mreži nema adresu (ima Chicco ali sam stolac se posebno otvori i bez adrese je) pa ne ide nikako. Presnimila sam je na svoj komp.
-
daj adresu tu chicco i objasni mi koja je i gdje je stolica da i ja probam
-
čuj ja gost!! ja sam mamita!!
-
http://www.chicco.com/hp.asp
je site ali tu se ne vidi stolac nego treba kliknuti na prvi red tablice
(Ax-3s carseat) pa se otvori posebni prozor ali on nema adresu
-
sori ne snalazim se di je stolac: home, mappa....
ili -9, 0, 5+
-
Sad vidim i ja... pojavila se početna stranica makar sam kopirala adresu od one gdje su stolci :?
Ideš na search pa izabereš travel i auto i onda se pojavi stranica sa sjedalicama gdje klikneš u prvi red. Ali očito ako se na tu adresu ne pojavljuje ova međustranica ne može ni taj posebni prozor bez adrese. Ne znam zašto tako kompliciraju stvar...
-

na sliku desnim klikom misa, kopiraj adresu slike (obicno zavrsava sa .jpg) i pejstaj u post, prije toga jednom klik na img, posilje toga opet *img
ili selektiraj cijelu adrsu u postu i dok je zaplavljena klikni na img
-
Nema adrese. Piše Chicco - Microsoft internet explorer i s desnim mišem možeš zatvortiti sliku ili "make available offline" koji me pošalje na neki wizzard za kreiranje sitea pa kako je ovo komp. na poslu ne bi se baš upuštala u to. Adresa slike se pojavi samo na kratko dok je diže- nema šanse da je iskopiram.
-
kad kliknem na sliku (isto mi se otvori u posebnom malom prozoru, bez trake sa adresom) - znaci kad kliknem bas na sliku sjedalice desnom tipkom, pa na properties, pokaze mi se adresa.
-
Osoblje foruma
-
ova?
-
Ivarica, da, to je to!!! :D
idem probati to staviti i ja...
http://www.chicco.com/imgs/04_068380_840_000.jpg

Yesss!
Puno hvala!
-
-