-
Recite mi, griješim li
Namjerno ne stavljam topic na attachment parenting, zanimaju me različiti pogledi.
Bebač mi je sad star točno šest tjedana. Od rodilišta pa do sad, mi ga dižemo kad zaplače i kad znamo da želi na ruke, ja mu dajem cicu kad zakmeči, mazimo ga i pričamo s njim, nekako mi se čini da ga osluškujemo.
Zanima me jesmo li pogriješili u tom stalnom dizanju na ruke, budući da se smiri jedino kad ga muž ili ja nosimo na ramenu i više ne želi spavati u svom krevetiću osim kad se onesvijesti od umora pa može visit na lusteru i spavat, bilo bi mu svejedno.
Jučer smo bili vani s kumom i mali se vozio u kolicima. Počelo mu je ići sunce u oči i zaplakao je. Kako ga muž vozi (jer ja dojim pa su ovo sve njegove aktivnosti
), stao je i digao ga na ruke da se smiri. Onda je mali skužio da i u kolicima može plakati kao i na krevetu i da ćemo ga uzeti na ruke pa je to isprobavao
Uglavnom, kumova cura je iskomentirala kako je to loše i kako nas mali dresira. Znam da je muž to čuo i pravio se da nije i dalje ga je nosio i mazio i zezao se kako smo dresirani.
Nakon ovog ludila od nevezanog posta, da rezimiram; jesmo li pretjerali s nošenjem na rukama?
Stvar je u tome što niti muž niti ja nismo imali sretno djetinjstvo, a nosile su nas jedino bake (njega) i deda (mene) i to ponekad. Svom djetetu silno želimo pružiti sve, ali me strah da ne pretjeramo i ne napravimo medvjeđu uslugu.
Evo, sad plače, sit i suh. Idem ga dić na ruke jer jednostavno ne podnosim da plače, silno mi je to tužno.
Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma