Citiraj mina prvotno napisa
Ma ne znam, zapravo želim biti savršena mama i posvećena djeci a nisam sigurna da li ću moći biti onakva kakva želim, da li ću moći uz djecu završiti faks, da li ću moći odgajati djecu uz posao... i onda mi svakakve gluposti padaju na pamet
Mina, uspjet ces ostvariti sve sto zelis i jos puno vise od toga! Samo budi kakva jesi i pazljivo oslukuj vrijeme za druge i nove stvari.

Meni je Liamov dolazak na svijet izmijenio sve! U trudnoci sa njim dobila sam konkretnu ponudu za koju sam doista godinama radila! Sve placeno - avion, hotel, ponuda da radim sa vrhunskim skladateljima glazbu za film i to ne zato sto traze bilo koga vec su htjeli bas mene i moj stil orkestriranja i skladanja. Jos uvijek mi je taj ugovor kao iz nekog sna. Prva reakcija bila je sreca sto sam ga uopce dobila. Druga reakcija je bila: "oops, ali ja sam trudna", zbunjeno zakocenje, treca totalni plac i tuga i zaljenje (trajalo danima), muz je mislio da ce poludjeti sa mnom, jedno bar mjesec dana (dugo cekane) trudnoce upropastila sam time.... Onda sam se polako smirila i nisam vise o tome ni razmisljala niti sam o tome vise htjela razgovarati. Radila sam kao manijak do posljednjeg dana trudnoce vjerojatno kako ne bi stigla puno misliti o svemu. Sve u svemu, nisam se bas ponijela nesto zrelo u vezi toga.

Kad se Liam rodio dobila sam toliku golemu snagu unutar sebe i shvatila da ja mogu sve i da cu ostvariti sve u svoje vrijeme! Uopce ne sumnjam da cu uciniti velike stvari i da cu radi bebe biti uskracena uciniti sve sto sam mislila. Bas obrnuto, uciniti cu i vise! Samo cu morati nauciti vjerovati da stvari dolaze u svoje vrijeme i da ne treba zaliti kad ih nema i ljutiti se kad dodju, jer sve to na kraju ipak daje cjelovitu sliku bez ijednog izgubljenog komadica.

Samo se opusti. Imamo vremena. Mlade smo... i bit cemo mlade dok se tako osjecamo. Moramo manje razmisljati, a vise zivjeti. Ok, napraviti si nekakav mentalni (ili i na papiru) plan i zelje koje smo si duzni ispuniti i otprilike ih smjestiti u neko vrijeme a "sada" ostaviti uzivanju u majcinstvu.

Da, zaboravih reci... stvarno ne zalim ma niti 0,0125% za time sto sam radi ove trudnoce odgodila pocetak ostvarenja svog sna. Cak stovise, probudila sam se i sanjam drugi! Svoju obitelj!