pozdrav cure
ja imam pcos od 17.g, radimo na bebi 5 god, prije 3 god spontani u 5om tjednu, prirodna T
nakon toga nejde i nejde.
policističan samo desni jajnik, lijevi ok, ali mi uvečan nije ni jedan. O nemam, osim uz klomifen, a to uvijek bude O na desnom jajniku, a taj jajovod mi nije prohodan. krenuli smo na VV, sad čekamo da se vrate s godišnjih. najviše kaj sam čekala M, samo jedan mjesec, 49 dana, inače imam problem kaj mi dolazi pre brzo- od 22 do 26 dana.
ne pijem ništa za izazivanje M, niti ikaj drugo zato jer imam PCOS jer sam pre lijena za to. pijem dva dana, tjedan dana ne, jer zaboravim, i tak to uvijek biva
inače, T nam se dogodila prije tri godine, dragi i ja smo planirali ič na more prvi puta zajedno i ja negdje na netu pročitala da utrogestan spriječava M, ili bar oduži vrijeme dok ne dođe M, a meni je taman tada padao prvi dan M, i ja negdje na sredini ciklusa(na svoju ruku) uzela utrogestan(samo zato da M ne dobim, nisam uopče znala čemu primarno služe) i stavljala vaginalno naveče, mi došli na more, M nema, ja sva sretna, taman dok dođemo s mora doći će i M. al kupila sam test, nekak, ne znam zakaj, a on pozitivan. ali eto, 2 i pol tjedna nakon toga sam prokrvarila...
i nikad kasnije nisam koristila utriće, ni nisam ostala T. sada vidite koliko sam lijena za to, a možda bi nam pomogli opet, ako ipak nekad imam O, a očito imam