Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: PCOS - Policistični jajnici i željena trudnoća

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam jedna od pcos-ica iako nemam nikakvih vanjskih obiljezja pcos-a (kuc, kuc, kuc) vec mi je dijagnoza postavljena na temelju inverzije fsh i lh.

da skratim pricu, pijem gluformin, lijek za dijabetes, jer je u pozadini svih hormonalnih disbalansa disbalans secera.

gluformin je mnogima pomogao, meni uljepsao nalaze hormona, pa bi trebale malo probati tu terapiju umjesto kljukanja hormonima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jedna od pcos-ica iako nemam nikakvih vanjskih obiljezja pcos-a (kuc, kuc, kuc) vec mi je dijagnoza postavljena na temelju inverzije fsh i lh.

da skratim pricu, pijem gluformin, lijek za dijabetes, jer je u pozadini svih hormonalnih disbalansa disbalans secera.

gluformin je mnogima pomogao, meni uljepsao nalaze hormona, pa bi trebale malo probati tu terapiju umjesto kljukanja hormonima
    PINKY molim te bila bih ti neizmjerno zahvalna da mi kažeš ime svog doktora i br telefona, naime ja sam uvjerena da je to jedini pravi način za liječenje,a tako malo doktora tim putem to radi, problem se samo odgađa sa kontracepcijom. HVALA možeš u privatne poruke ako ne želiš javno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •