Evo još jednog PCOS- mi je diagn. sa 13 god. od tada se šaltam sa Diane 35, na Logest, Cilest, Yasmin, veliki problemi sa dlakavošću, nakupljanjem tekućne, kilama...a liječnica. je govorila to je tak....god. su prolazile....do prije 2 god u natrag kad sam na jednom od silnih pregleda dobila šamar, Gđice...Amela počnite polako razmišljati o trudnooći...jer postupak do umjetnih načina je dugačak a za vas prirodni ne postoji....mrak....jad....tuga....očaj....23 god. frisko i najsretnije na svijetu udana......Počela me šibati sa Dabrostonima od kojih sam imala strašne mučnine...glavobolje....i bijes se nakupljao...odlučila sam se na velili korak i otišla u ruke drugom liječniku(obiteljskom prijatelju) sam odlazak kod čovjeka kojeg poznaš cijeli život i kojemu si skoro kao dijete....da ti pomogne....nije pomalo ni ugodan...počeo je sa promjenom Dabrostona u Utrogestan....savršeno, mučnine nestale....kile same padaju...kosa i nokti se popravljaju...opet sam žena...sada već 2 god. uzimam razne kombinacije...Nije bilo nekih pomaka do u natrag mjesec dana u kombinaciji Utrogestana , Klomifena i prethodno Gonal F...doživjela sam svoju prvu O!!!!sad sam u fazi čekanja, ne nadam se previše od prve....Ali svaka od vas nek zna da ako imalo sumnja u ispravnost postupaka svog liječnika neka traži drugoga...jer u ovom nema čekanja!!!!!kisss