Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: PCOS - Policistični jajnici i željena trudnoća

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kad čitam vaše postove, skoro da mi i nije mjesto ovdje, ali ipak je. Imam i ja pcos. Menge kako kad 45-90 dana (ovo zadnje je ipak ekstrem). Zadnjih godina pijem VITEX, agnus castus, i uvelike pomaže. Biljka je, dakle, bez sporednih posljedica. U više navrata uvjerila sam se da funkcionira:
    - Nakon K, uz homeopatiju pila Vitex, ostala T
    - Nakon M, i godinu dana dojenja, menga nikako da dođe, a sve boli i odvaljuje ko da ću sad procuriti. A ništa. Čim sam prestala dojiti, 3 dana pila vitex, dobila mengu.
    - Pila Vitex mjesec i pol i opet zatrudnila.
    - Nakon J i dojenja, pila vitex i dobila mengu cca mjesec dana kako sam prestala dojiti.
    (dakle ništa dok dojim: ni vitex, ni menga)
    Evo sada ga opet pijem, zadnji C kasnila M samo 15 dana (to je uspijeh za mene). Sada je 22dc, dolje boli i zateže. Nešto se kuha (ili M ili T, bumo vidli )

Uglavnom, zadovoljna sam s tom biljkicom!
    (napomena: ove godine punim 40)

Emin@

Početno

ćaooooo svima....nova sam ovdje,ali već duže čitam vaše priče.MM i ja pokušavamo već 7 mjeseci trudnoću i ništa;-( moja ginek.je ustanovila da imam polic.jajnike i pila sam klomifen 5 dana i otišla na pregled,rekla mi je da dobro reagujem na njih da su se folikuli uvećali ali se ne razumijem u to.sad mi je dala dabroston ,,pa kad ispijem da dođem na kontrolu da vidi da li je došlo do ovulacije.želimo jakoooo bebu i zanima me je li ko imao sličnih problema....

Morena

Početno Nova forumasica - stari problem!

Pozdrav zene!

Ja imam dijagnosticiran PCO, ljetos tri mjeseca nisam imala menstr. pila sam dabroston dva puta i samo uz njega imala menstr. trenutno sam u fazi vadjenja nalaza i hormona, ovaj ciklus me od 10-dana ciklusa uzasno bole grudi bez prestanka, i danas sam dobila, medjutimovo mi je vec drugi put u mjescu da dobijem, poooojma nemam sta je sad, uzasno me boli, nikad mi se nije desilo da dobijem dva puta u istom mjesecu, cak mi je normalnije za moj organizam da nemam menzes po dva mjeseca nego da dobijem dva puta, niam isla ginekologu jer cekam nalaze d budu gotovi pa da joj ih odnesem da pogleda, ako imte kakav savjet dobro je dosao!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hej evo i meni je dijagnoza bila PCOS prije 1 god ali nisam koristila nikakvu terapiju jer nisam znala tocno sta je to ..akne su bujale a ja ludjela. nakon predloska dermatologa da odem gin jer nijedna dermatoloska terapija nije koristila ja odem i gin kaze pol jajnici i daje mi JAZZ,pijem 4 mj i nikakvo poboljsanje,prekidam s terapijom i informisem se na netu o tom sindromu kad ono spominje se neplodnost,ostanem iznenadena jer gin rekla da je to normalno kod vecine zena a mi taman radimo na bebi 3 mj i nismo sumnjali u nista.odem opet gin i trazim promjenu terapije i dobijem diane pijem ih vec 5 mj i super su akne nestale potpuno,menga bezbolna i dalje tocna u dan al sad se bojim prestat jer neznam dal ce se akne vratit al istodobno zelim bebu.kontrola tek za mj dana nadam se dobroj dijagnozi..al zanima me koliko se obicno moraju pit tablete da bi PCOS nestao,ima li netko slicnu situaciju da je nakon kratkog uzimanja prestao i da je sve poslije bilo ok...zbilja zelim prestat i zbilja zelimo bebu...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno pcos

evo da vam se i ja javim prije 3 mjeseca dijagnosticiran mi je pcos-c pijem hormone več 6 mjeseci jer sam nakon udaje od stresa izgubila stvari još sam na terapiji i za 15 dana idem na pregled da se vidi temperatura i ostalo pa čemo ići na trudnoću....pošto sam nova slabo znam o pcos al sam neš pročitala,nadam se da ćemo uspjeti dobiti bebu jer to o boje želimo a hopa cupa je stalno-------kakva su vaša iskustva

DaisyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Pozdrav, nova sam na forumu i nova u pokušavanju trudnoće. Nakon 8g. kontracepcijskih pilula drgi i ja smo odlučili radit na bebi. Nakon prestanka sa pilulama m. je dolazila svakih 40 dana i odjedanput prestala. Pregledom dijagnosticirana oba jajnika PCO. Danas sam nakon Duphastona dobila m., sutra/prekosutra idem vadit krv točnije FSH, LH, E2,Prl.,T, TSH,androstendion,DHEAO4 Pa onda s nalazima nazad kod gin. Zadovoljnja sam sa doktorovim pristupom al svejedno bih htjela čuti vaša iskustva sa trudnoćom i PCO. Jeste uspjele prirodnim putem?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •