hej evo i meni je dijagnoza bila PCOS prije 1 god ali nisam koristila nikakvu terapiju jer nisam znala tocno sta je to ..akne su bujale a ja ludjela. nakon predloska dermatologa da odem gin jer nijedna dermatoloska terapija nije koristila ja odem i gin kaze pol jajnici i daje mi JAZZ,pijem 4 mj i nikakvo poboljsanje,prekidam s terapijom i informisem se na netu o tom sindromu kad ono spominje se neplodnost,ostanem iznenadena jer gin rekla da je to normalno kod vecine zena a mi taman radimo na bebi 3 mj i nismo sumnjali u nista.odem opet gin i trazim promjenu terapije i dobijem diane pijem ih vec 5 mj i super su akne nestale potpuno,menga bezbolna i dalje tocna u dan al sad se bojim prestat jer neznam dal ce se akne vratit al istodobno zelim bebu.kontrola tek za mj dana nadam se dobroj dijagnozi..al zanima me koliko se obicno moraju pit tablete da bi PCOS nestao,ima li netko slicnu situaciju da je nakon kratkog uzimanja prestao i da je sve poslije bilo ok...zbilja zelim prestat i zbilja zelimo bebu...