Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: PCOS - Policistični jajnici i željena trudnoća

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja se sa PCOS borim već godinama ... u braku sam 5 godina , od bebe još ništa.
    Blaza23 PCOS ne nestaje tabletama, tj. ne nestaje uopče već mu se simptomi samo ublažavaju trudnočom, a do trudnoće je teško doći zbog izostanka ovulacije. Ja sam u postupcima potpomoognute oplodnje već 4 godine, sada sam konačno ostala trudna, ali smo na žalost izgubili bebu u 10-tom tjednu trudnoče. Ali idemo dalje i nadamo se najboljem.
    Ako želite bebu, nemojte gubiti vrijeme kod socijalnih ginej+kologa, nego krenite na pretrage i utvrdite točan problem...bit će lakše kada znate sa čim se treba boriti

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

.nađi si dobrog ginekologa...pogotovo ako nikako nemaš ovulacije....ja se s tim borim već duže vrijeme....

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

bok cure,
    javljam se da vas ohrabrim. Ja sam imala katastrofa dijagnozu, oba jajnika jako policistična. Sada sam tri mjeseca trudna, sve izgleda super. Uopće nisam mislila da je moguće da zatrudnim pa mi je trebalo 6 tjedana da skužim da sam trudna , mislila sam da je to samo jedan od mojih dugih ciklusa. Nije mi jasno kako je uspjelo, nisam pila nikakve ljekove. Otprilike tri dana prije začeća sam bila na pregledu i doktor je rekao da nisam ovulirala već dugo (što sam i sama znala) i da neću još dugo.

Nadam se da će se i vama dogoditi takvo čudo.
    Sretno!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj t&d prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure,
    javljam se da vas ohrabrim. Ja sam imala katastrofa dijagnozu, oba jajnika jako policistična. Sada sam tri mjeseca trudna, sve izgleda super. Uopće nisam mislila da je moguće da zatrudnim pa mi je trebalo 6 tjedana da skužim da sam trudna , mislila sam da je to samo jedan od mojih dugih ciklusa. Nije mi jasno kako je uspjelo, nisam pila nikakve ljekove. Otprilike tri dana prije začeća sam bila na pregledu i doktor je rekao da nisam ovulirala već dugo (što sam i sama znala) i da neću još dugo.

Nadam se da će se i vama dogoditi takvo čudo.
    Sretno!
    tako je bilo i kod mene
    bila sam na kontroli kod ginekologice par dana prije začeća, rekla mi je da, kad se odlučim za trudnoću da dođem pa ćemo pokušati s nekom hormonskom terapijom, jer bez toga neće ići :/
    mjesec dana nakon toga bila sam opet kod nje, ali na trudničkom pregledu
    ne mogu vam opisati šok kad sam skužila da sam trudna, jer nisam mislila još imati djece, a mm i ja smo se odlučili ne paziti jer je ginekologica i onako rekla da nema nikakve šanse da zarudnim

mislila sam da će drugi put biti veći problem zatrudniti (jer su mi jajnici nakon prve trudnoće i dalje bili policistični a ciklusi 42dana, i to anovulatorni). ali opet sam zatrudnjela iz prve

ovo ne pišem da se hvalim, samo da vas utješim. uvijek postoji nada i postoje čuda, i postoje dijagnoze koje nisu tako crne kao što ih prikazuju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •