-
da se pridružim ovoj temi..
od kad sam prvi put bila kod ginekologa, doc mi je rekla da imam jako puno cista..ali nije dizala paniku oko toga, niti mi je preporučivala neke lijekove ili kontracepciju.
nisam to nikad shvaćala kao neki problem jer mi ona nije na to tako ukazala.
zatrudnila sam od prve!
kad sam rodila i krenula na redovne preglede s vremena na vrijeme, te kad sam počela spominjati da bi htjela uskoro drugo dijete, novi ginekolog me poslao na pregled u bolnicu, u petrovu, baš zbog velikog broja cista, i zbog toga što sam odbijala piti kontracepcijske pilule..
ginekolog u bolnici me pregledao i dijagnosticirao PCOS, i rekao da ako mislim ikad zatrudniti da bi trebala krenuti s terapijom.
Kad sam mu rekla da već imam jedno dijete koje je začeto bez problema, iznenadio se i rekao da smo očito pogodili savršen tajming, što nije ni čudno jer smo bili mladi i vrlo aktivni, tako da nismo ni mogli promašiti pravo vrijeme 
ja sam i dalje odbijala terapiju kontracepcijskim i nekako mi se ciklus unormalio, svaki mjesec dobivam mjesečnicu, i to već zadnjih dvije godine, iako meni nikad nije posebno kasnila, kad sam bila mlađa onda je, ali sad ne.
tako da, uskoro se spremamo na drugog bebača, i nadam se da će biti bar približno brzo kao i s prvim.
ne gubite nadu!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma