Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: PCOS - Policistični jajnici i željena trudnoća

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tara mc sretno! pridruzi nam se na odbrojavanju ako budes htjela procitala sam sad tvoju pricu kako si dobila T i rasplakala me, od srece!

tara mc avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    tara mc sretno! pridruzi nam se na odbrojavanju ako budes htjela procitala sam sad tvoju pricu kako si dobila T i rasplakala me, od srece!
    Hvala na lijepim željama. Nadam se da ću vam se pridružiti na odbrojavanju, uskoro. Vidjet ćemo hoće li nam dr. dati zeleno svijetlo nakon kontrole u 7. mj jer smo do tad na čekanju, mislim da tad krećemo u pravi boj )

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima

...prije točno godinu dana dijagnosticirali su mi PCOS..imam ajmorec neredovite M, svaka 33 pa do 38 dana! stvar u svemu ovome je što želim ostati trudna, ali mi svakakvi portali na internetu ubijaju svaku nadu da cu uspjeti zatrudniti,iako je moja ginekologica jos prije godinu dana rekla da navodno necu imati problema s trudnocom! moj problem je u tome sto sam predzadnju M imala 8.4. i po nekoj mojoj logici iduca je trebala biti najkasnije 13.5.,ali je dosta kasnila i dosla 20.5. bez ikakvih simptoma,PMSa i ostalog,stovise bila je oskudnija i cudno sam se osjecala! Prije nego sam dobila,mislila sam da sam ostala trudna,s obzirom da ja i dragi prakticiramo nezasticeni odnos,ali nista od tog...brine me to sto sam sad iducu trebala dobiti najranije 22.6., ali sam 12.6. dobila lagano krvarenje (doslovno par kapljica krvi) i smeđe krvavi iscjedak, da bi se kroz par dana sve to skupa pretvorilo u smeckasto lagano krvarenje i smedi iscjedak,bez te crvene krvi.sumnjam da mi je to M jer nikada nije dosla nakon 23 dana ciklusa a još manje da je sve to bilo čisto smeđe boje!!!! zabrinjava me to jer mi se to krvarenje dosad nikad nije desilo izmedu 2 ciklusa, i ne znam je li to opasno...no medutim ja i dragi smo imali odnose nakon 26.5. pa se pitam postoji li ikakva mogucnost da sam mozda zatrudnila pa da se to "krvarenje" odnosi na to? -ne znam,imam svakakve mogucnosti u glavi i ne znam sta da mislim jer sam pod stresom,a tek sam 4.7. narucena na pregled..u svakom slucaju zelim sto prije viditi svoj prvi PLUSIĆ,i strah me da moj stres ne bi utjecao na to!!! ~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •