bokich, Isabel i dobro dosla!

i meni su prije cca 2 mjeseca takodjer dijagnosticirani PCOS, tako da sam ti i ja friska u tome te takodjer tapkam u mraku. procitala sam na stranicama poliklinike harni nesto o PCOS-u te zakljucila da postoje 2 vrste. jedna koje dobijes zbog debljine (doc je rekao da je to moj slucaj i da ce to nestati kad smrsavim :? ) i druga gdje je to kronicno, valjda od rodjenja :? meni je samo najgluplje to da po PCOS-u ne mozes normalno zatrudnit, ali kao taj se poremecaj lijeci upravo trudnocom.

prosvrljaj mlo ovdje po temama, imas clanke o PCOS-u ,a takodjer imas i cura koje su ostale trudne unatoc takvoj dijagnozi. Cini mi se da je i Luna Rocco jedna od njih, ali nisam sad sto posto sigurna, pa me ispravite ako grijesim.

meni je malo cudan taj tvoj ginic, pogotovo ak ima tak stare dijagnoze na koje se oslanja. trebala bi otici po drugo misljenje, u svakom slucaju.
ja ti mogu eventualno preporucit svog privatnog ginica (ali ne idem k njemu vec skoro 2 godine, otkad sam pocela imat probleme s gubitkom i dobitkom M; jer privatnici ipak kostaju, koliko god dobri bili...), pa ak zelis, javim ti na pp.

takodjer, zelim ti puno srece da rijesis taj problem i ostanes u drugom stanju.

pusa i sretno