Podižem malo ovu temu iz prašine!
Naime, ovdje se moglo puno pročitati o mišljenjima mama sa poroda na kojem su prisutvovali njihovi muževi/dečki, odnosno partneri, zanimaju me prije svega mišljenja muškog dijela publike, pa bi molila iskusne mame da ih malo opišu gledano sa muške strane.
Zašto me to zanima, hm! Od početka silno želim da moj muž na taj poseban dan za nas oboje/troje i on bude prisutan, naravno i on dijeli istu želju, no kako se bliži taj čas javile su mi se neke sumje, jer u poslijednje vrijeme na par mijesta sam čula priče žalosnih žena kako su nakon poroda manje poželjne svojim muževima iz razloga koji muževi navode, kao što su sva ta krv, sluz na porodu, jednostavno, od tad im nisu više
seksualno privlačne.
Neznam zašto me to toliko muči ali si jednostavno ne mogu pomoći i molim vas za pomoć. Nadam se da su ovo izolirani slučaji za koje sam ja čula i da se radi samo o konzervativnim ljudima (ajmo reć muškarcima) i molim vas da podjelite sa mnom vaša i iskustva i tako me oslobodite dileme, maknete mi tu "bubicu iz ušiju" i riješite me tog straha da se ne "zgadim" svom vlastitom suprugu (koji je normalna i racionalna osoba) nakon što vidi porod. Kakav vam je sada život i da li ste i dalje seksualno privlačne svojim muževima.