-
Oduvijek sam znala zašto ne želim živjeti sa svekrvom kada se udam bez obzira na sve. poznavala sam sebe...tako sam nakon udaje ostala živjeti sa mužem u 53 kvadrata a sveki 3 ulice dalje ima ogromnu kuću u kojoj bi "uživali" kako zna reći. nikad nisam dvojila oko odluke, muž je pokušao ali nisam popuštala. nakon rođenja svog sina sveki se izbezumila jer joj je život dobio smisao i ja joj ne zamjeram na tome (muž joj je umro) ali koliko god se ona trudila ja vidim da bi mi život bio pakao da živim kod nje kao tebi ali isto bi mi bilo da je nemam jer i moj muž cijeli dan radi. ja tu angažiranost sveki i šogorice gledam s pozitivne strane jer što ću ako se dijete pretjerano veže za mene onda neću moći ni na posao sa 6 mj...uglavnom koliko mi god išlo na živce ta njihova općinjenost ja znam da je to sve samo ljubav i da mi ne žele ništa loše
ja bih u tvom slučaju s njima razgovarala i rekla što mislim jer tako sam ja napravila i zato me sad i ne zove tel. dok se ja ne javim da me nebi uznemirila...sretno!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma