Evo djevojke, žene, majke nakon četiri godine, vračam ovu temu na vrh liste. Zamolila bih djevojke koje su prošle kasni spontani da se jave. Zanima me da li ste uspjele saznati šta se u stvari desilo. Ja sam svoje izgubila sa 19 tjedana(dijete je bilo živahno, u redu, moji nalazi isto tako, samo sam se otvorila bez bolova), prošla porod i kiretažu, to se desilo 08.08. znači pred tjedan dana. Imala sam i ranije jedan spontani ali rani i znam da sam manje i kraće krvarila za razliku od sada. Da li je normalno krvariti i poslje tjedan dana nešto manje nego prvih dana? Imam problema i sa prsima. Pijem bromergon koji mi ne škodi ali iz cica i dalje ide vodica (stavljam hladne obloge). Da li ste istiskivale tu vodicu-mljeko?
Moja gin kaže da sada ništa idućih pola godine,a u bolnici mi kažu da ovo ljeto zaboravim na novu trudnoću. To mi donekle i paše, tijelo treba doći na sebe, malo vitamina i minerala, željeza i odmora.

Samo dođe mi da plačem kad se sjetim muke kroz koju sam prošla i nove strahove kroz koje opet moram proči. Tiješi me što vidim da ste sve više manje poslje užasa kasnog spontanog postale mame......