Pozdrav! Nova sam pa se ispričavam unaprijed ako sam na krivom mjestu :/
Nažalost i ja sam imala pobačaj prije puna 3,5mj a cini mi se kao da je bilo jucer..
Malo mi treba ohrabrenja i par savjeta .. Rađena mi je kiretaža u 11tt.. Drugi dan odmah vakuum zbog jaakoog krvarenja koje nije prestajalo.. Nakon toga slijedi naizmjenično slabo -do jače krvaruckanje/krvarenje skoro 3 tjedna koje je zaustavljeno Duphastonom. Prva M došla nakon duphastona 24. Dan, druga nakon punih 45 (jako obilna i rijetka krv) pretpostavljam zbog utvrdene ciste žutog tijela.. Treću M još čekam, a 32. Dan je i sad se opet brinem! Zapravo stalno sam u grču i stalno se nešto brinem.. Imam od onda nelagodu i zatezujuce bolove u zdjelici ali sve kontrole su u redu, upale nije bilo. Mislim da ni ovaj mjesec nije bilo O posto nemam nikakvog iscjetka samo kao vodica (gaćice mi budu onako vlažne).. Briseve mi G nije htjela uradit ali ja planiram nakon ove M (valjda ce doc) otići napraviti . Bas sam zabrinuta jer sam imala uvijek savršene cikluse 30. dana i sada kaos. Svaki savjet dobrodošao! Kod G sam bila svaki tjedan do prije 2 tjedna kad mi je rekla da je sve ok i da odem u toplice ?!?! Ne znam cure, sva sam u komi..