Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Što je s novim zakonom o isplati naknada za komplikacije

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Što je s novim zakonom o isplati naknada za komplikacije

danas sam pročitala u novinama o novom zakonu isplaćivanja komplikacija u trudnoći.Je li taj zakon već stupio na snagu? Što će se dogoditi sa nama kojima je istekao ugovor na određeno vrijeme, a komplikacije su nam išle do 45 dana prije poroda?Hoće li nam se ukinuti isplata naknada..Ja sam u panici.Ako netko ima koju informaciju više neka se javi.Ovaj mi zakon zvuči prestrašno..

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

prebacujem na pravna pitanja jer po tematici tamo spada.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Neće vam se ukinuti, za takve slučajeve ostaje sve po starom.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno ah te komplikacije!!

super. Znači, isplata komplikacija će mi i dalje teći do 45-og dana prije poroda? Ukoliko se ostvari moja namjera da kući krenem voditi knjigovodstvo za oca moje prijateljice, da li to znači da će mi on tada morati isplaćivati naknadu koju će mu hzzo vratiti.Ukoliko je to tako, sumnjam da će me on uopće htjeti zaposliti i zafrkavati se s time.što vi kažeta?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno još malo

i još nešto, što će se dogoditi ukoliko me zbog novog zakona on ne bude htio zaposliti.Hoću li ostati bez ikakve naknade ili imam pravo na nekakvu naknadu kao nezaposlena osoba?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ukoliko se ostvari moja namjera da kući krenem voditi knjigovodstvo za oca moje prijateljice, da li to znači da će mi on tada morati isplaćivati naknadu koju će mu hzzo vratiti.
    On će te prijaviti u radni odnos? Tada će ti morati on isplaćivati naknadu za bolovanje.

Ako ne stupiš u novi radni odnos, a već primaš naknadu do kraja bolovanja radi isteka ugovora o radu za vrijeme trudničkog bolvoanja, nitko ti je neće uzeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •