Kompresije sam uglavnom radila kako Zrinka preporuča, jedino kad mi se zadesio kakav prepunjeni kanalić ili tvrđa zona, nju sam odmah počela masirati na početku dojenja (a i prije).
Stvarno ne znam kad sam prestala s kompresijama, mislim da sam ih povremeno radila i do kraja (kad nije htio zaspati

).
Bočicu zapravo nisam potpuno izbacila, ali je u njoj na večernjem hranjenju poslije dojenja dobivao 60 ml izdojenog od jutra ili noći (ako sam išla spavati 4-5 sati nakon njega, izdojila bih se prije spavanja) prije. Počela sam je izbacivati gotovo odmah nakon rodilišta, jer sam skužila da se grozno zbljuca - on, za razliku od starijeg, nije znao prestati jesti (sad je obrnuto

) pa sam smanjivala količinu, a kad bi po njegovom zadovoljstvu zaključila da se najeo nisam ni nudila bočicu. Čisto promatranje, nikakvi mjerljivi parametri koje bi ti mogla savjetovati :/
Ako kaka tako rijetko i zeleno to mi ipak zvuči na glad (i to sam prošla, sa starijim, pokušavajući bočicu odbaciti odjednom). Da je alergija imao bi česte stolice zbog nadražaja crijeva i vjerojatno dosta sluzi. Tako je bar kod odraslih.
Zašto dohranu ne počneš s rižinim pahuljicama (čiste, bez šećera, u tvom ili adaptiranom mlijeku)? Nisu alergen, zasitne su i neutralne pa ih bebe rado jedu.