U jednoj odlicnoj i pouzdanoj web knjizari, pojavila su se Searsova izdanja, po vrlo povoljnim cijenama. Isporuka je brza, usluga dobra, ja vec neko vrijeme kupujem u toj knjizari i jako sam zadovoljna.
Ako nekog zanima: Searsove knjige
U jednoj odlicnoj i pouzdanoj web knjizari, pojavila su se Searsova izdanja, po vrlo povoljnim cijenama. Isporuka je brza, usluga dobra, ja vec neko vrijeme kupujem u toj knjizari i jako sam zadovoljna.
Ako nekog zanima: Searsove knjige
wow, pa te knjige su 2-6 dolara :shock: , to je zbilja turbo povoljno.
Izgleda da je netko kupio Baby bookviše ga nema
Stvarno super povoljno, nažalost nema Searsove knjige o nedonoščadi koju bih si ja htjela kupiti, ali to i nije neko čudo jer je knjiga tek izašla (nema je niti na Amazonu)
Ma da, knjige su super povoljne, samo je s(kršitelj koda)ing dosta visok. :/mamma Juanita prvotno napisa
da stvarno, jos sinoc je bila...to BB reklamira sve u sesnaest pa se brzo prodaloMima prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Jucer sam sebi prvo kupila Fussy Baby i Birth Book pa onda oglasila ovdje.Nadam se da ce ih biti jos, cini mi se kao da su si dosta popunili skladiste (do prije nekoliko dana nije uopce bilo Searsa).
Inace, ne vjerujte TeddiciOna zna za Bookcloseouts vec dugo, kad je dostava trajala mjesec-dva i bila jaaaako jeftina. Sad je brza (tjedan-dva) i cijenom na razini Amazona, ali su knjige jeftineeee.
Ja sam jucer za 12 knjiga platila 38$ postarine, ali sam rijesila skoro sve bozicne poklone pa mi se isplatilo.![]()
Ovisi o tome koliko je paket težak. Najmanji iznos je $12 (to sam utrpala neku laganu slikovnicu u košaruivancica prvotno napisa
).
Kod njih se isplati natrpati hrpu knjiga, samo tako se može isplatiti s(kršitelj koda)ing. (A u mom slučaju i napakostiti carinicima, jer mi na to ne mogu naplatiti carinu.![]()
![]()
)
Aaaa, pisale smo u isto vrijeme!BusyBee prvotno napisa
![]()
Da, to kažem, ako natrpaš puno knjiga, isplatit će ti se bez obzira na s(kršitelj koda)ing, jer su knjige full jeftine.![]()
evo sam se i ja, nakon puuuuno vremena opet odlucila nesto narucit preko neta....
uspjela sam potrosit 20 dolara skupa s postarinom
i isto mi je promakla baby book....
Litala, htjela sam ti je ja kupiti kao za bozic, ali si mislim "koji ce joj moj Baby book kad je trudna s trecim, valjda vec sve bitno zna do sad"![]()
ma da, tako se i ja tjesim, nego bi mi bilo drago imat je cisto da popunim trilogiju![]()
hvala na linku
za nizozemsku su radili dostavu iz njemacke pa smo izbjegli placanje poreza i carine
hvala na linku
ja sam kupila dosta knjiga i utisak je sledeci: stvarno su jeftine, brzo stignu, ali svaka je blago ostecena (cepnute korice, izvrljana flomasterom...) sto je meni ok, ali ne bih mogla takvu knjigu pokloniti nekome. i da, narucila sam 10 knjiga i jednu koju sam narucila nisam dobila, ali sam zato drugu dobila u dva primerka![]()
sve u svemu i pored ovih gluposti, ja sam zadovoljna i narucivacu sigurno opet![]()