Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Problem s dojenjem...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Problem s dojenjem...

Nisam sigurna spada li ovo ovdje, ili u dohranu ili... ? Martina je 11,5 mjeseci, do prije 5-6 dana uredno je jela sve što sam joj dvala (voće, povrće, povrće s mesom, mliječne kašice). Onda je odjednom podivljala i odbija SVE, ali urla ko luda i traži cicu. Imala je blagu temp. 3 dana, izbijao joj je zub, ali sad bi opet trebala nastaviti s kašicama (ili ja to brijem?). Imam mlijeka, a njoj su pelene kako treba: stolica 2-3 puta na dan, mokre pelene još bar 5 puta... Da je "izgladnim" dok ne prihvati kašicu, ili da je pustim da cica u nad da će to brzo proći? Danas je cicala oko 10, i tek oko 2 je tražila jesti, znači da na mlijeku nije gladna. Za 4 tj kreće u jaslice, kako će tamo jesti?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da vi uopće nemate problem. Pusti ju neka cica koliko želi. Drugu hranu joj nudi ali nemoj forsirati da pojede. Vjerujem da joj se zbog virozice sve malo poremetilo, ali isto tako će se i vratiti u normalu. Ni mi nismo uvijek raspoloženi za svaku hranu.
    Što se tiče jaslica, isto ne brini. Zadivljujuće je kako se oni lako prilagode svakoj situaciji i snađu u njoj. Tako će i ona tamo jesti kao i sva druga djeca. Ja sam uvijek najmirnija kada je u vrtiću jer znam da će tamo pojesti čak i onu hranu koju doma ne bi ni u ludilu. Ali doma zna da ću mu umjesto toga ponuditi nešto drugo i to koristi, dok u vrtiću zna ako ne pojede nema drugog.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala, Brunda, mislila sam si da bi moglo biti tako, ali dobro je čuti ovakvo nešto iz tuđih usta.

Naravno da sam joj popustila, i opet je cikila. Sretna i sita guguće po sobi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Briješ.
    I mi imamo takvih dana.
    Zubi, temperatura, sasvim dovoljno.

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nama se isto to događa,samo što ja imam dojam da nema dovoljno mlijeka,jer zna plakat na ciki.
    Isto smo do neki dan imali temperaturu i pili antibiotik,sad imamo još samo osip za koji nisam sigurna jel od antibiotika ili je takva viroza.
    Naime,dr je rekla da ima gnojnu anginu,a kad smo drugi dan došli zbog osipa rekla je da prestanemo uzimati antibiotik i da nema više gnoja na krajnicima što mi je malo "prebrzo"
    Uglavnom,cijelu noć na ciki,jutros par žličica kašice pa plač,pa cika,pa plač,pa na kraju 3 keksa da bar nešto pojede.I tako danas cijeli dan!
    A inače papa bez problema,pa mi je ovo čudno skroz!!!!
    U pomoć

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nama je trebalo nekih 2 tjedna da ponovno počne jesti kao prije prehlade, ne zabrinjavaj se, i daj cicu-ne škrtari

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •