ja sam imala trecu verziju: jede kratko (3-5min) i brzo zaspi na cici :D ili razne kombinacije. nakon prve dvije kceri koje su tako jele, ja sam mislila da knjige pisu bajke o djeci koja jedu vise od 10 minuta. onda sam imala trecu koja se jos u rodilistu pristekala 20 minuta pa sam ostala :shock:
litala je super napisala, sve bebe su jako razlicite i sve je normalno.
sto se tice ovog:
da li joj dajes unutar 2-3 sata istu stranu?Ocito moja kci ima ucinkovitiji sistem sisanja od mog sina. Jede malo , ali cesce. Bojim se samo kako joj obroci nisu dovoljno kaloricni .
posto tako kratko sisa, mozda u jednom podoju ne dodje ipak do masnog mlijeka (onog zadnjeg u dojci), pa je mozda zato 2. mjesec dobila toliko manje nego u prvom.
ali rjesenje je vrlo jednostavno: slijedeci put kad trazi (a kazes da vrlo brzo trazi), das joj istu stranu, i tako unutar najmanje 2 sata.
ako ti se slucajno ona druga strana prepuni za to vrijeme, mozes eventualno malo balansirati ili tu drugu stranu malo izdoji, ali tek toliko da napetost popusti.
kako ti izgleda kolicina mlijeka? jel curi, jel su ti dojke povremeno tvrde? (ne moraju biti, nego samo treba u tom slucaju dodatno paziti na neke stvari)