-
poruke s Rode kao SPAM
antivirusna zaštita poruke o odgovoru na temu mi odvaja kao SPAM , budući da mi informatika nije struka i slabo se kužim u to, jedino predpostavljam da se nakalemio neki virus ali neznam šta da radim :?
-
-
meni je to napravio samo za dva topica i to svaki put kad bih dobila izvješće o novom postu
-
zvala sam HT i rekli su da nema veze s njima, neka se obratimo adminu-e pa admini, znamo mi da se vrijeme proljepšalo i da je more slano, ali ja ne bih vas tretirala kao SPAM, pa ajde nabacite koji prijedlog kako da riješimo ovaj problemčić
-
i meni još uvijek spama :/ !
-
Koliko ja znam, e-mail filter definira na osnovu nekih rijeci, kolicine odredjenih rijeci itd. sto je spam a sto nije. E sad, kak da ja znam sto je T com stavio u svoje filtere i sto to tjera email da nase mailove definira kao spam 
Ocigledno neke odredjene rijeci u mailu filter prepoznaje i zbog toga baca u spam. A rjesenje, neznam :/
-
ja mislim da se to lokalno treba na računalu riješiti ili u vlastitom virtualnom e-mail accountu.
I meni je bacalo poruke u spam, ali sam onda ušla u spam folder, označila dolaznu pokuku i stavila pošiljaoca u APPROVED SENDER i od onda sve ok.
Ili se može u adress book unijeti adresa pošiljaoca poruke (uvijek je ista, zar ne?) i napraviti mail rule da poruke s te adrese idu u poseban folder npr.(tako ja imam)
ne znam jesam li bila jasna :? Nadam se da ćete riješiti problem
-
pokuku=poruku
-
loona, imam ja poseban mail account za rode, ali on mi još uvijek neke određene topice baca kao spam :?
-
Vjerojatno neke rijeci u tim odredjenim emailovima tjeraju filter da to klasificira kao spam :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma