-
nema više ljubavi??
pozdrav cure!!
kao što naslov kaže...
Krasna, sretna beba za 8 dana bude imala 3 mj. Danas smo bili kod dr., ima 5670g rodila se s 3300g. Isključivo na prsima, nismo imali do sad nikakvih problema papa ko profi još iz bolnice (u bolnici dobila 150g).
Znam da bebači smanjuju podoje ali ovak... hranili smo se svaka dva, dva i pol sata (tj nekih 8-9 hranjenja) spavala je od 21 do 06 bez buđenja( takav ritam ima zadnjih mjesec dana) a jucer i danas je jela po 4 puta na dan i to s velikim razmacima.
Jucer je bila prilično razdražljiva cijeli dan, a navečer da i ne pričam, plakala i vrištala do 01h, konačno zaspala i spavala do 6. Uzasno teško smo ju smirivali i kad bi zadremala to je trajalo 15-20 min i opet ista pjesma. Mislili smo, umor je jači od gladi pa neće papati ali...
Danas se priča ponovila, zato smo isli kod dr i sve je ok, trbuh nije napeti, nema temp, nije prehlađena i neće i neć papati. Siše ruku, moj prst, a kad ju samo stavim pored sebe počinje plač. I kaj mi je najteže od svega sisa joj ne služi za smirivanje nego kao da ju razljutim jer ju hoću staviti na prsa.
Nije kakala dva dana, danas je nekaj malo uspjela stisnula i dosta nam je počela bljucati...
dakle, ...zašto nam sisa više nije tako draga :?
zna tko??
-
Osoblje foruma
vjerojatno strajka :/
vidi malo ovaj tekst, i probaj nazvati sutra iz 15h sos telefon
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=111&Show=237
-
-
znam, čitala sam za štrajk i to mi je palo na pamet... imali smo stresni dan prije 9 dana dal bi to tek sad došlo van?!
Teško je, jer vidim da to nije ona ista beba koja je bila do neki dan, ne smješka se, ne guguče... ko da je žalosna, tužna,
ALI u jutro smo se pokakali pošteno i popodne je fino potegla i zaspala na sisi!!! JEEEE! i sad prije nego je zaspala je počela nekaj gugutati, smješkati se... pa se nadam da smo pri kraju kaj god to bilo....
Zubić, kaj tak rano? 19. bude imala 3 mjeseca.... :
Svejedno, thx!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma