Citiraj NatasaM... prvotno napisa
Znaci, pokakanih i popiskenih pelena ima dovoljno (barem 6 popisanih sa 30 i vise ml mokrace i barem 3 pokakane sa stolicom promjera veceg od 2.5 cm)?

Uvucene bradavice, kako su uvucene? Jesu li mozda ravne ili se na podrazaj bas uvuku unutra? Kako beba obuhvati bradavicu kad joj nudis dojku bez sesirica?

Svako koliko dojis i koliko traje podoj?
Dojis li na bebino trazenje?
Mijenjas li dojku za svaki podoj ili dajes obje za jedan?
Dajes li bebi ista osim svog mlijeka?

Kakva ti je situacija doma, imas li pomoc i mozes li se s bebom zavuci u krevet i samo dojiti?
Kako se osjecas nakon poroda?
Je li bilo kakvih problema s bebom, je li imala zuticu?
pokakana je skoro svaka pelena barem malo a motamo ju svaka dva sata.
bradavice su bas uvucene, na dodir tj. kada ju primim izmedju palca i kaziprsta, uvuce se umjesto da se izvuce.
dojim svaka dva sata otprilike (nekad i prije nekad i kasnije) ovisno kako trazi.
u bolnici sam prakticirala svaki podoj jedna dojka ali nam je doktor tamo rekao da bi trebalo svaki podoj ici obe dojke.
ne dajem nista ali znam da su im u bolnici davali caj a mozda i adaptirano (za to nisam sigurna).
ne mogu se nikako zavuci u krevet i biti samo sa I. jer i ova starija zahtijeva moju paznju i trazi me stalno.
nakon poroda sam ok, ali sam iscrpljena i umorna od slabog spavanja, I. lose spava po noci a preko dana ja ne mogu bas leci zbog J.
beba nije imala zuticu mada joj je koza bila zuta, zbog toga smo ostali dan duze ali nalazi su se pokazali u redu.

mislim da sam sve odgovorila.

e sad, jos malo od mene.
s obzirom da ona i dalje ne prihvaca dojku sa sesiricem, probala sam bez ali mi je odmah napravila ranice po bradavici tako da sam odustala.
krenula sam u izdajanje ali nemam sta izdojiti, jedva 40-70 ml i to iz obe dojke a ne samo iz jedne.
a to mi je upravo pojela u jednom obroku :/ .