Stranica 2 od 8 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 375

Tema: DV Medveščak - postrojimo se :)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam uspoređivala malo po guzi i paštetu doslovno, nego naše buduće akcije gdje se spominjala masa roditelja. Meni se čini da ta masa roditelja ne postoji niti u jednom vrtiću zato jer ne postoji ni u našem društvu.
    I tweety je shvatila poantu.

Ja sam vam tehničke struke, pa se malo teže izražavam i još teže pišem.

Jelovnik se u ove 4 godine nije mijenjao, osim što su dodali voće (oko 10 sati), sve ostalo je potpuno isto.

I ja ponavljam - bolje su mlade tete.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

slažem se, nema smisla čekati masu - ali kao što reče pinocchio, moćna smo gomilica.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Ja sam vam tehničke struke, pa se malo teže izražavam i još teže pišem.
    Nažalost, znam o čemu pričaš.Valjda sam te zato i razumjela

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, prijavljujem da sam upravo zvala vrtić zbog tete koja je slaba na živce.
    Ravnateljice nema, ali se javio netko tko je zamjenjuje i čini mi se shvatila ozbiljnost situacije.
    Cure, s obzirom da ne bi htjela pisati imena po forumu, jel bi bilo bolje da se prebacimo na email, ali tako da sve mi možemo čitati postove koje šaljemo jedna drugoj.
    već vidim hajvicu kako radi mejling listu. :D

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

e ne vidiš

pošalji mail na sve adrese, ako ih imaš i to je to. onaj tko odgovara samo treba kliknuti "reply all" umjesto "reply".

i onda ne moraš odgovarati na pp.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za sad ću staviti tebe, NiB, pinokijevku i sebe.
    tko još želi nek mi se prijavi.
    jel to ok?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni je

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure imate mejl

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ivarice, mi smo tu sve sretno upisane

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Danas sam razgovarala s tajnicom u voćarskoj. još nije izvjesno kada će radovi završiti (i otvoriti vrtićka vrata) pa je preporučila da nazovemo krajem sljedećeg tjedna kada će vjerojatno nešto više znati. isto vrijedi za termin roditeljskog.
    potaknuta drugim topicom pitala sam kako je org.boravak djece čiji roditelji nemaju baka/teta/tata servis. za sada još nikako. čekaju da vide koliko roditelja će se javiti pa će onda prema mogućnostima org. boravak i prijevoz te djece do podružnica. rekla je da je to dužnost vrtića i grada i da će ta djeca biti zbrinuta.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

aj, ja zaboravila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da vas bar preusmjere na našu grupu, i da vam bar bude tako dobro da ne poželite otići

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    da vas bar preusmjere na našu grupu, i da vam bar bude tako dobro da ne poželite otići
    ili vas k nama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nou čens, mi ne ostavljamo naše tete niti za 100m2 prelijepog prostora

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

puna sam dojmova pa sam odmah sjela za komp.
    dakle, vrtić izgleda mraaaaaaaaaaak :D

bile smo danas oko pola 6, a još uvijek je oko 20 radnika marljivo privodilo radove kraju. fasada i krov su novi, prozori ogromni, okoliš već pomalo uređen, a upravo su postavljali nove sprave (regoč). tobogan, klackalica i vrtuljak bili su još upakirani u najlon, a postavljali su neke totalno neprepoznatljive SF sprave. lada nije htjela otići s gradilišta, morala sam je nagovarati.

mislim da idemo i sutra - ide netko s nama?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi! možda

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i mi bismo došli vidjeti tu divotu ali idemo na more

ajmo se dogovoriti i idući tjedan.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram se i ja odšetati.

Baš jučer smo prolazili kraj jednog vrtića koji ima nove sprave pa me K. pitala da zašto oni nemaju takve. Već vidim da će oboje biti oduševljeni.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije mi dao vrag mira - odjurila sam do vrtića.

radovi u dvorištu su u punom jeku - izgleda super, mada još nisam uspjela vidjeti sve sprave jer su u fazi montaže.

U ponedjeljak smo gore, jedino što još nisu riješili na koji će način djeci dopremati hranu. - kuhinja nije gotova

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nanoibeba, jesam dobro shvatila da se vrtić otvara u ponedjeljak?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da.
    Grupe su gore - samo nisam pitala da li i dvije nove grupe.

Jedini je problem hrana. Kuhinja još nije gotova, tak da će hranu dovoziti ( a to su i do sada radili) ali sada je valjda problem kaj još točno nisu napravili organizaciju dovoza.
    nas to ne smeta, jer su moji mjesec dana kod bake natukli dovoljnu zalihu do zime. (znaš baku, unuci nikad dovoljno ne jedu).

Moji su jako nestrpljivi - broje dane do odlaska u vrtić. A tek kad čuju za nove sprave...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moram priznati da je to što se vrtić otvara u ponedjeljak iznad svih mojih očekivanja. nisam računala na vrtić još barem dva tjedna.
    kako stvari stoje vidimo se gore 18.09., a do tada ćemo redovito obilaziti kao mačići oko vruće kaše.

i danas ćemo navratiti oko pola 6-6 pa možda nekog sretnemo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    i mi bismo došli vidjeti tu divotu ali idemo na more

ajmo se dogovoriti i idući tjedan.
    bljak...ne bi jaaaaa naaaa moreeeeeeee :ljubomorni smajlić pokazuje zube:

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

da, to ja tebi govorim sve ostale vikende.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vrtić je počeo sa radom iako dvorište nije gotovo i djeca neće ići van i kuhinja ne funkcionira pa jedu "s nogu".

Provirila sam u nove sobe - jedno su suncokreti, a drugo sam zaboravila - i izgledaju odlično. Jako svijetle, zidovi mislim žuti (ili zečleni) novi namještaj sa jako slatkim stolicama. Ujutro je bila velika strka - bile su sve tete, a moji su se zbudili u 6 od uzbuđenja kaj nakon 2 mjeseca idu u vrtić.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

:D nakon ovog tvog opisa i ja ću se buditi u 6 do polaska u vrtić.
    jedva čekam.

lada je dobila ruksak za vrtić (malo je oveći pa će možda biti i za školu ) i ne skida ga. jučer popodne je zaspala s njim u rukama.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fran je danas otišao prvi put u vojnovvićevu i došao kući pjevajući.
    dobili su novi pod i ormariće (i kukice na ormarićima ispod kojih su već pisala njihova imena).
    Sve je bilo jako čisto i uredno.
    Nitko, baš nitko nije plakao niti bio tužan.
    Fran, me poslao van rekavši da ne smijem s cipelama unutra, otišao, ni pusu mi nije dao.
    Napokon smo sami! sa našim tetama (odnosno sad je teta Bojana na zamjeni, ali je isto super draga i nježna), bez medicinskih sestara

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

bravo za oduševljene vrtićarce i one koji će to tek postati.

pinocchio, znaš li kad je roditeljski?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure za Voćarsku - kuhinja još ne funkcionira - nisam pitala kada će. Na žalost, i djeca neće ići van u dvorište dva tjedna - tako mi je rekla teta. Dvorište je prekopano i čekati će da malo naraste trava - a meni se čini da i nisu sve sprave dovršene.

Vidjela sam da vas u Suncokretima ima 17 (nisam pogledala imena teta) i soba vam je prekrasna. Glanc nova i jako sunčana.

Usprkos tome kaj ne ideu van, moji su presretni kaj su opet u vrtiću.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Vidjela sam da vas u Suncokretima ima 17 (nisam pogledala imena teta) i soba vam je prekrasna. Glanc nova i jako sunčana.
    :D

jako zbunjena teta mi je sad rekla da se zbog radova još ne zna kad će biti roditeljski, a ona ne zna ni hoće li nas obavještavati (svi koji znaju su na sastanku) pa nam ne preostaje drugo nego zivkati.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a kaj smo mi suncokreti :? đizus, ja sam takva zbunjoza da čovjek ne bi povjerovao da otpremem dijete u vrtić.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pinocchio, pa kad vi krećete?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

to sad više nitko ne zna. planirali smo u pon.18.09., ali u laginjinoj je navala na sistematski pa ne znam hoćemo li stići do ponedjeljka obaviti.
    i nije cijepljenja, a priorixa ni za lijek. vidjet ćemo uskoro ...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

brrr, idući ponedjeljak! prebrzo!

ja više uopće ne znam što je s tim roditeljskim. je li naša grupa već krenula ili..? gore su totalno zbunjeni.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tete su vam gore. baciti ću oko dal ima i djece. sutra vam javim.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nisam mogla izdržati pa sam nazvala danas i razgovarala s jako ljubaznom i dragom tetom sandrom (druga je ivana). naša grupa je sunce, upisanih 22, od toga ih je trenutno u grupi 17, 3 ih ostaje na spavanju. u dvorište će vjerojatno ići od slijedećeg tjedna.

u prizemlju smo, ali teta kaže da je lijepo. ja joj vjerujem i jedva čekam, možda zato što se nadam da će sve ispasti i bolje nego što se mogu nadati. :D

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa dobro, onda tog roditeljskog nije ni bilo ili što?? :?

nema nam druge nego jedan dan doći po vas i popričati s tetama oko svih detalja... za mjesec-dva.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

očito sam i ja nešto pobrkala. Pogledati ću ponovno.

Ja sam danas išla ravnateljici i nisam ju našla - moram se strpiti do petka.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara je u suncokretima.
    još nismo krenuli jer smo se tek sad vratile doma, meni je konačno malo bolje.

pinocchio, od čega se sve sastoji sistematski u laginjinoj?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

od nas samo brzopotezno javljanje. ja sam na g.o. pa osim adaptacije pokušavam ugurati još sto stvari u ovih par dana tako da do foruma niti ne stižem.

dakle, jučer prvi dan dočekalo nas je 10-tak dječice i dvije tete. njih 5-6 neutješno je ridalo sat i pol. lada se super zabavljala, a ja sam pokušala pomoći tetama i tješila još dvije curke. danas gotovo identična situacija. izašla sam na 10-tak minuta i škicala: lada se vješala po vratima i dozivala me. rekla sam joj prije toga da idem kratko do dućana pa sam je kasnije malo podmitila. nije plakala.

sutra ću je ostaviti 30-tak min i ako bude jako plakala onda se vraćamo na početak na početak priče.

moj zaključak: lada nije u svom cijelom životu plakala koliko su neka dječica jučer i danas plakala. meni je to nedopustivo i ako ona bude slično reagirala ne znam što ćemo jer nemam plan b.

e da, lada je u svojoj grupi najstarija što mi nije drago. najmlađi (iako je veći od lade) ima 19 mjeseci.

lut, ne znam u kojoj ste ambulanti ali ako ste u laginjinoj dogovorite dosta unaprijed jer su prebukirani. nas su ugurali tako da stignemo krenuti u vrtić kad smo planirali. na pregledu mjerenje, vaganje, slušanje srca i gledanje grla. platili smo 50 kn, dobili potvrdu i to je to.

i kad krećete?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sad sam pročitala ponovno pa vidim da ste i vi u laginjinoj. znači vrijedi sve isto kao i kod nas.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

krećemo kad obavimo pregled

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pinocchio, kak napredujete?

kak naplaćuju ovaj mjesec, obzirom da su molili roditelje da ostave djecu doma ako mogu (odnosno, koliko ćemo mi morati platiti za rujan u kojem nećemo provesti niti dan u vrtiću)?

inače, na sistematski idemo idući petak, pa ako će sve biti ok, u suncokrete (ili kako zara priča ljudima po parku "ja ću vam biti suncobran u vrtiću") stižemo onaj prvi ponedjeljak u listopadu.

i jel bio tak sastanak ili nije??

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

o plaćanju nemam pojma. nisam se niti sjetila pitati, vjerujem da nas neće zaboraviti obavijestiti. mislim da plaćate kao za čuvanje mjesta, a to je nekih 80 kn. o roditeljskom isto nemam pojma.

kod nas je sve bilo ok prva 4 dana, a danas su pale prve suze :šmrc:. mene je svo vrijeme mučilo to što je lada najstarija u svojoj grupi, a ima dosta djece u dobi oko 20 mjeseci (iako ima i 2,5 godišnjaka), ali sam danas razgovarala s psihologicom i uvjerila me da je to za nju bolje nego da sad ide u grupu koja je zajedno već 3. godinu i u kojoj bi ona bila najmlađa. zapravo me dobila s tim što je rekla ako je njoj ok, onda se za sada ne trebam brinuti, a vrijeme će pokazati svoje.

tete su ok, mislim da se može s njima sve dogovoriti. vole kad djeca prođu dobru adaptaciju uz roditelje i stvarno imam dojam da im nismo smetali cijelo ovo vrijeme (a znali smo ostati i po sat i pol).

dvorište još nije u funkciji i nitko ne zna kad će biti. e to im je skroz bezveze.

lutonjice, koja je dob u zarinoj grupi? ako ne znaš, probaj doznati, pliz.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovak za plačanje.

za dijete do 3 godine plaća se 200 kn, kada je barem jedan dan u vrtiću. Ako nije, onda 40% cijene, a to je 80 kn.

Čim napuni 3 godine cijena je 400 kn (pa 40 % je 160 - ak dijete nije u vrtiću.

Roditelji su očito jako gnjavili ravnateljicu (među njima i ja) zašto dvorište nije u funkciji. Netko je rekao da je to zato jer trava nije narasla i to se proširilo vrtićem. Međutim, problem je taj da su oni dvorište prekopali i zemlja je jako mekana.

E, tako je ravnateljica obećala da će djeca ići u petak van. I išli su. I stvarno je zemlja jako mekana. Ali klincim je dvorište bilo tak fora, da ih mi roditelji nismo uspjeli odvući doma. Baš je bilo simpa.
    Pojma nemam dal će danas ići van.

Naša grupa, pinocchio, odgovara tvojoj Ladi i stvarno ima puno djeca. Al je istina da ima i nove djece. Sigurno 3,4 - morala bih provjeriti.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ne znam koji je pravi razlog da klinci ne mogu u dvorište, ali da su imali cijelo ljeto za radove, imali su. ali čekalo se kraj ljeta

danas je lada plakala...puno. užasno se osjećam što ne mogu s njom nastaviti ići na adaptaciju dok god joj vrtić ne postane normalna stvar. mm ju je ostavio 1 sat i 45 min. odmah sam znala da je to previše, ali on je imao svoje planove i nije vodio računa o tome da je ponedjeljak, a još je došla hrpa djece koja je ozdravila. bilo ih je 18, jedna teta i svi su urlali (osim tete, valjda)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pusa-sušilica suzica

sad joj je valjda sjelo da je to zaozbiljno...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ivy, može jedna i za mene' :šmrc:

jučer sam joj dala upute ako bude tužna neka moli tetu da je utješi. baš me zanima je li probala. jadna teta vjerojatno ne bi niti stigla...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, mi sljedeći tjedan imamo roditeljske sastanke (obje naše grupe)- tak da možete nazvati i pitati ima kaj kod vas.

Stranica 2 od 8 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •