Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 375

Tema: DV Medveščak - postrojimo se :)

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

petra, što se samog upisa tiče moraš je upisati u 5. mj. pa makar ne krenula na jesen te godine. u tom slučaju čuvaš mjesto. drugačije se bojim da neće biti mjesta. u koju grupu će je upisati to ne znam, ali svakako u onu koja je njene dobi.
    bez obzira na mjesto stanovanja predaj papire pa ćemo vibrati.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj petra prvotno napisa
    Kako se mi sljedeće godine vraćamo u Zagreb (mandat u Bruxellesu je skoro gotov), već sad počinjem razmišljati o upisu Petre u vrtić. najbliži bi mi bio Različak (živimo u palmotićevoj, a radim na Zrinjevcu), ali vidim da ste vi svi oduševljeni Medvescakom.
    Mislite li da postoje šanse da upišem Petru na pola godine i to izravno u srednju grupu? Ona je rođena u studenom 2003 i sad ovdje ide u namanju grupu, a naš povratak je planiran za siječanj 2008.
    Thanks!
    ja sam pogledala par različaka i ne sviđaju mi se (iako ima ovdje ekipe kojima je ok).
    ako je studeni 2003, onda će ići sa zarom u grupu :D ima ih ove godine samo 17 i uče engleski.
    i moraš je prijaviti u svibnju ove godine.

ja ću tada prijavljivati za jaslice svoju bebu kojoj će tada biti jedva 2 mjeseca, da bi krenula u jaslice tek u ožujku 2008

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Znači upisujem je u svibnju o.g. bez obzira na to što neće krenuti prije siječnja 2008 - i valjda onda plaćam od rujna do siječnja čuvanje mjesta?
    Thanks cure - i ako upadnemo unaprijed se veselimo ekipi!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

da, mi od rujna plaćamo 80 kn mjesečno i idući mjesec krećemo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

80 kn je za jaslice
    za vrtić je 160 kn mjesečno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeste vidjeli da nam vrtic ima redizajniran sajt, a i novi forum :
    www.d-v-medvescak.hr/forum/

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

super je sajt :D

a forum-preduhitrili su me . htjela sm im to predložiti jer mislim da se dosta stvari može i tako rješavati kada treba. nadam se da će se javiti ok roditelji i da će nam vrtić biti još bolji.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

cure, pa još se nijedna forumska ovisnica nije registrirala?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sada znam zakaj naša tete čačkaju po kompjuteru ujutro

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajmo im zachatat forum

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma tko?! mi?!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa

cure, pa još se nijedna forumska ovisnica nije registrirala?
    jesam
    čekam vas

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tweety

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Može koja informacija o jaslicama u Vojnovićevoj? Treba nam alternativa za svaki slučaj, a ja radim u Račkog pa mi je to nekako blizu...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

...I informacija o jaslicama u Vlaškoj?
    Danas sam malo naišla, taman je teta vozila nekog malog u kolicima i fino smo popričale!
    Pa ako netko ima iskustva neka javi!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam mislila K. upisati u Martićevu 14, ali kad sam danas otišla tamo bila sam prilično razočarana. Sve je užasno malo i meni se činilo dosta prljavo. Možda je samo staro pa imam takav dojam, ali ipak sam zamišljala da će mjesto u kojem će moje dijete provoditi vrijeme malo ljepše izgledati, optimističnije barem.
    Ako netko od vas ide tamo molim za komentar ovoga i općenito kako ste zadovoljni.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kora prvotno napisa
    Ja sam mislila K. upisati u Martićevu 14, ali kad sam danas otišla tamo bila sam prilično razočarana. Sve je užasno malo i meni se činilo dosta prljavo. Možda je samo staro pa imam takav dojam, ali ipak sam zamišljala da će mjesto u kojem će moje dijete provoditi vrijeme malo ljepše izgledati, optimističnije barem.
    Ako netko od vas ide tamo molim za komentar ovoga i općenito kako ste zadovoljni.
    Pitay Tweety - njeno dijete je u Vojnovićevoj (mislim da je to ista lokacija samo drugi ulaz.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nije to ista lokacija. U Vojnovićevoj postoje 2 lokacije a ova je u Martićevoj malo niže preko puta Ratkajevog prolaza. Ali ako ima netko od tamo pliiiz komentar.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kora prvotno napisa
    Nije to ista lokacija. U Vojnovićevoj postoje 2 lokacije a ova je u Martićevoj malo niže preko puta Ratkajevog prolaza. Ali ako ima netko od tamo pliiiz komentar.
    nisam niti znala za ovu lokaciju (moji su u centralnom objektu)

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo upali u jaslice u Vlaškoj u skupinu beba. Bila bih zahvalna na bilo kakvoj informaciji i iskustvu...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fran je bio dvije godine u vlaškoj.
    Ja sam bila zadovoljna.
    Prvu godinu je imao jednu divnu i nježnu tetu, a druga je bila korektna, ali ne previše nježna, ali napominjem korektna.
    Drugu godinu je imao dvije divne tete, obje nježne (ističem tu nježnost, jer je to franu bilo jako bitno dok je bio tako mali), i meni jako važno, obje čvrste u odluci da se vode načelima metode "Korak po korak".
    Naša ravnateljica se dosta trudi da se sve tete educiraju u tom smjeru, ali naravno, neke tete ju ne provode.

Lijepa novost koju sam čula za bebe i jasličarce, je da se ove godine za njih sprema kuhanje posebne hrane.
    Ne sjećam se koga je sve pedagogica nabrojala da će sudjelovati u izradi jelovnika, ali bilo je tu nekoliko spomenutih osoba.

Kada sam imala neke želje/primjedbe/pitanja/nedoumice razgovarala sam sa našim tetama.
    Kada njih nije bilo, nazvala bi u glavni objekt.
    To je manje više to, čega se mogu sjetiti.
    Ako imate još pitanja, pitajte!

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

tweety, puno ti hvala, jako si me smirila.

Nego, stalno slušam komentare tipa: "ako misliš malog ostaviti u jaslicama odmah si otvori i bolovanje jer će ti stalno biti bolestan". Vjerujem da se o toj temi puno pisalo, no ipak me zanima - je li zaista tako strašno? Zar bebači svako malo boluju?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne beri brigu unaprijed.
    to ovisi od djeteta do djeteta

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Drage cure, toliko ste nahvalile Voćarsku da sam svoju Vitu, koja će na jesen napuniti 3 godine i po prvi puta krenuti u vrtić, tamo upisala. I tako, mojoj sreći nije bilo kraja, sve dok pri obilasku vrtića nisam ugledala onu zlokobnu TRAFOSTANICU uz samu ogradu igrališta, vrlo, vrlo blizu same kuće. To me je užasno uznemirilo, ne spavam i ne znam što ću, iz vrtića ne odgovaraju na mail glede te teme... Molim pomoć za smirenje emocija, bojim se za zdravlje svojeg djeteta. Jesam li u krivu??? Imate li vi neka saznanja o toj nepoželjnoj 'susjedi' i njenom utjecaju na okoliš tj. na dječicu? Znam, vjerovatno je sve to zračenje pod kontrolom isto kao i dozvoljena količina aditiva u hrani... Da li je neka mama iz Voćarske brinula istu brigu kao i ja?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne brini što se TS tiče

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

TS nije nešto oko čega trebaš brinuti

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ronnie, dobro došla u najbolji vrtić u gradu mi smo toliko zadovoljni da ja tu trafostanicu nisam niti primjetila. valjda selektivno gledam.

nemam pojam treba li brinuti o tome ili ne, ali vjerujem da tweety i lutonjica znaju što govore.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vjerujem da je vrtić najbolji, od svih koje sam obišla najviše me se dojmio. No, nekako sam 'štreber' po prirodi i nakon što sam ugledala tu TS, vrag mi nije dao mira pa sam kopala po internetu i naišla na dosta oprečna mišljenja glede štetnog zračenja TS, dalekovoda itd, ( jedna odvjetnica je dobila 2 slučaja 'micanja 'TS) što mi je dalo još više povoda za moje dubioze. Mislila sam da je možda netko od vas mama, budući da ste full od akcije, pokrenuo i to pitanje, ali izgleda da sam malo previše zaglibila po tom pitanju.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam krajnije smotana!!!!!!!!!!!!!
    mi se vra?amo u zagreb dogodine oko Uskrsa i morala sam poslati prijavnicu Petri za vrti? sad u svibnju. Kako bih je svakako htjela staviti u Medveš?ak, naravno da sam namjeravala poslati prijavu tamo.
    I zaboravila................................
    I što sad?Mislite li da ima šanse po povratku u Hrvatsku zamoliti da ju prime, odnosno da ima šanse da je tad još prime?
    Postoji li neka prednost za ljude koji fizi?ki nisu u RH, koji do?u u zagreb nakon rokova za prijave da upišu dijete u vrti? izvan tih prijavnih rokova?
    Jako bih voljela da mi se Petra upiše u taj vrti? ?ujem super iskustva, nije mi daleko ni od doma ni od posla, a vidim da bi imala i super ekipicu slatkog RODA pomlatka.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

najbolje da ih nazoveš/mailaš i objasniš situaciju.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

petra, neke grupe nisu jako velike (u našoj je 20 djece u idealnim uvjetima koji nikada nisu takvi) tako da možda postoji šansa iako se od ove godine nešto mijenjalo. naime, ako sam dobro shvatila, u vrtiće koji nisu dupkom puni upisuju se djeca koja nisu upisana u druge krcate vrtiće.
    kad bi onda petra krenula u vrtić? u proljeće?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da, krenula bi u proljeće ili možda malo ranije. Moj povratak u Zagreb planiran je za period između siječnja i Uskrsa.
    na znam jel mi bolje sad zvati i pitati ili čekati kraj godine (kalendarske) pa onda nazvati i vidjeti ima li još možda mjesta u toj grupi u koju bi petra po dobi spadala :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ronnie prvotno napisa
    Vjerujem da je vrtić najbolji, od svih koje sam obišla najviše me se dojmio. No, nekako sam 'štreber' po prirodi i nakon što sam ugledala tu TS, vrag mi nije dao mira pa sam kopala po internetu i naišla na dosta oprečna mišljenja glede štetnog zračenja TS, dalekovoda itd, ( jedna odvjetnica je dobila 2 slučaja 'micanja 'TS) što mi je dalo još više povoda za moje dubioze. Mislila sam da je možda netko od vas mama, budući da ste full od akcije, pokrenuo i to pitanje, ali izgleda da sam malo previše zaglibila po tom pitanju.
    dalekovod nije isto što i TS.
    Vjerujem projektantu s kojim radim, a koji je rekao da bi se preselio u kuću za koju je zalijepljena TS.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tweety, znam da se ovdje ne radi o dalekovodu i da to nije isto. Svi ljudi od struke reći će ti da ne škodi. Jer znaju da je količina zračenja daleko ispod dopuštene granice. Kao što je to i npr. s mobitelom, od kojeg mene ipak boli uho i slabije čujem nakon dužeg telefoniranja. 'Moj' ing. usporedio je zračenje moba i ts sa zrnom graška i Sljemenom i napomenuo da je zračenje ts izvan kruga od 10 m neznatno, a unutar tog kruga ipak postoji, pa makar u dozvoljenim Teslama. Dakle, ako mičemo djecu od tv i kompjuterskih ekrana, (paštete i gumenih bombona)nelogično mi je da se igraju u kućici zalijepljenoj na ts. Usprkos znanstvenim dokazima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj petra prvotno napisa
    da, krenula bi u proljeće ili možda malo ranije. Moj povratak u Zagreb planiran je za period između siječnja i Uskrsa.
    na znam jel mi bolje sad zvati i pitati ili čekati kraj godine (kalendarske) pa onda nazvati i vidjeti ima li još možda mjesta u toj grupi u koju bi petra po dobi spadala :/
    došla sam vidjeti ima li kog novog, i tek sad vidim ovaj post pa da ti odgovorim.
    petra spada u zarinu grupu (inače je to i engleska grupa, odnosno imaju integrirano engleski jezik svaki dan), a njih ima 15 starih plus 4 nova koja trebaju doći na jesen. znači 19. to je malo za naše vrtiće, tako da sigurno ima mjesta.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo sad mene - mi još nismo krenuli u vrtić nakon ljetne pauze.

Kakvo je stanje gore? Ima kaj novoga?

K. je totalno uzbuđena kaj više nije jasličar, već ide na kat.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni zara još nije krenula. ona nije uzbuđena i tužna je što opet kreće u vrtić. trenutno je i u nekoj gadnoj divljačkoj fazi pa još razmišljam da li da krenemo od ponedjeljka ili da još čekam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi idemo ovaj tjedan.
    Fran je imao pauzu od dva tjedna, pa je početak ovog bio malo teži, ali ide i vesel je.
    Čini mi se kako je ovaj tjedan došlo puno djece. Ne znam jel ima nešto novo, jer nismo inače u vašem objektu. Vidjela sam da farbaju zid uz stepenice i takooooo......nije bilo loše, ali jedva čekamo normalizaciju rada.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo, mi danas ipak krenuli.
    zara je bila skroz normalna, bez problema se probudila i spremila, bez problema otišla, bez problema ostala. jedva sam pusu dobila.
    vidjet ćemo kakva će biti popodne

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

K. je dobila stričeka. Uvijek mi je bilo žao da F. nije bio kod njega i sada mi se želja ispunila tako da ga je dobila K. Kako je ona sada vrtićka grupa, pretpostavljam da je striček "pošteđen" jasličara pa je došlo do zamjene. Iako sam ja bila super zadovoljna i "starim" tetama.

A kod F. je upisano 32 djece - možete si to zamisliti. Znači svi oni koji sljedeće godine idu u školu, a i oni "stari" iz grupe koji niti neće u školu.

Oboje su bili uzbuđeni, ali, kao i Lutonjica, tek ću prave reakcije vidjeti popodne.

Ne trebam niti reći da je K. otišla u novoj haljini.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod F. je upisano 32 djece
    kod nas je četvoro novih, dakle sad ih je ukupno 19 u grupi :D

Ne trebam niti reći da je K. otišla u novoj haljini.
    ne trebaš
    ja pitala zaru želi li se malo zrihtati za prvi dan vrtića, a onda me prezirno pogledala i rekla "neeeee... di mi je trenirka?"

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod nas jutros oduševljenje novom sobom koju su tete preko vikenda uredile, novim igračkama i napokon starim tetama. :D

milina u odnosu na ljetnu ludnicu.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ivy, koliko ih je bilo u grupu? zvala sam vrtić da im javim da lada kreće drugi tjedan, ali nisam uspjela nikoga dobiti.

puse vrtićancima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    evo, mi danas ipak krenuli.
    zara je bila skroz normalna, bez problema se probudila i spremila, bez problema otišla, bez problema ostala. jedva sam pusu dobila.
    vidjet ćemo kakva će biti popodne
    iii Zara i Kejt, kako je bilo?

Mi smo još danas i sutra na Krku.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pinocchio, još uvijek veći dio jutra provode vani pa se ne javljaju na telefon.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sutra stiže izvješće - idem sada po njih.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo nas.
    Bili su mrtvi umorni nakon vrtića. MM ih je vodio na vožnju javnim prijevozom (to F. jako voli) i oboje su zaspali u busu.

K. je pak potrgala novu, novcatu haljinu (harač iz zadnjeg shoppinga) i sada vodino razgovore o primjerenijem oblačenju za vrtić. Danas je otišla u hlačama - mislim da je to ipak zbog kiše a ne mog uvjeravanja.

Uglavnom F. grupa i još jedna imaju po 32 djece. Jel to vama normalno?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uglavnom F. grupa i još jedna imaju po 32 djece. Jel to vama normalno?
    nipošto :/ u onom prijašnjem postu sam zaboravila staviti šokiranog smajlića

inače, jučer je u vrtiću bilo sve super, a i poslije vrtića je bila skroz ok i normalna.
    ali je zato jutros plakala i mazila se i cvilila. pomogla je jedino moja ideja da ponese hrpu tetovaža u vrtić pa će se cijela grupa tetovirati

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oko te velike grupe- razmišljam da li da nešto poduzmem.

Znam da baš neću imati podršku drugih roditelja (to je po prošlogodišnjem iskustvu), ali nekako nisam mirna (niti zadovoljna)

Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •