U kojem položaju dojite dijete noću. Filip je izgleda zaboravio sisati u ležećem položaju, ne uhvati dobro bradavicu ili je nemože naći. Svake noći se od 4h ujutro budi svaki ćas i traži sisati - noću siše jako kratko i ubrzo zaspi, stalno želi biti prislonjen uz mene i pomalo sisati.
Koji položaj sisanja mi predlažete i kako ga natjerati da se najede i spava u svom krevetiću koji je spojen s mojim (bojim se da ga netko od nas troje u snu ne prignječi a i meni je noću jako zima i pokrivam se s dvije deke koje u snu navlaćim pa me strah da ga ne ugušim dekama preko glave)

)
Odgovori s citatom
. Noću F. spava kraj mene, i opet dojimo u ležećem položaju. Isto često traži, brzo pojede i nastavi spavati; ne voli da ga se uznemirava. A premještanje u krevetić ga je ponekad totalno razbudilo pa sam s tim prestala, i vidim da i on sada puno bezbrižnije spava. Meni je isto lakše jer se ne moram dizati iz kreveta. A da me je ponekad strah - je, ali sad sam se već toliko navikla da spava u našem krevetu, da ne mogu zaspati ako nije kraj mene.