Jučer smo se šokirali kad smo dobili pismo iz DV-a Izvor: oni su u građevinskim radovima, a izvođač je u međuvremenu otkazao ugovor... Našli su drugoga u suradnji s Gradom, ali cijeli je postupak usporen i pretpostavlja se da će radovi završiti 1.11.! Što da vam kažem, dijete nam trenutačno čuva baka (moja svekrva), ali ona se uskoro vraća na posao. Da stvar bude gora, dobili smo mjesto i u kvartovskom vrtiću, ali smo se odlučili za Izvor jer mi je blizu posla... Sad je, naravno, kvartovski vrtić krcat, s drugima je ista stvar, i ja nemam pojma kamo ću s djetetom nakon 4.9...
Ima li još netko u istoj situaciji? Imate li kakav savjet, može li se išta poduzeti u suradnji s Gradskim uredom? Dijete mi je bez problema prošlo u dva vrtića gdje smo podnijeli molbu, a sad ostaje bez mogućnosti odlaska u jaslice (doduše, privremeno). Nisam uopće pametna što raditi - bojim se da je za traženje tete čuvalice prekasno u ova dva tjedna, ipak trebamo proći i proces odabira i prilagodbe, a teško da ćemo dobiti mjesto u nekom od gradskih vrtića. Ili ipak, ako netko odustane...? Da u međuvremenu tražim privatne vrtiće?
Raspitala sam se i za mogućnost neplaćenog dopusta u firmi, može do 30 dana. Možda se u tom razdoblju oslobodi koje vrtićko mjesto, ali što ako ne bude tako? Nisam uopće pametna što raditi. Možda imate neki savjet, ili me bar možete malo utješiti...?

Odgovori s citatom
lijepo molim nekoga tko bi bio voljan u novine jer je ovo vrhunac bezobrazluka
Sretno
Bravo za IZVOR. Opet su opravdali moje povjerenje. :D