Jel' netko možda nedavno radio bronhoskopiju? Koliko je teška, zahtjevna ta pretraga?
Jel' netko možda nedavno radio bronhoskopiju? Koliko je teška, zahtjevna ta pretraga?
Išla je moja mama nedavno i kaže da je nešto najgore što je iskusila u životu. Guraju ti kameru i četkice kojima uzimaju bris. Prilično bolno.
Iako nije odgovor koji sam htjela ćuti, hvala.
ja sam to radila 94. u Njemackoj. uopce nije ugodno, ali prezivi se.
navodno se moze raditi i uz narkozu, sto ja tada nisam znala. moja preporuka - raspitati se i o toj soluciji.
u svakom slucaju sretno
PRETRAGA JE TEŠKA, ALI IZDRŽIVA.Maruška prvotno napisa
Dobit ćeš lokalnu anesteziju i moraš samo slušati upute liječnika i sestre i vjeruj mi da češ izdržati.Osjećaj je neugodan ali ne traje predugo, jedino ovisi i tome dali će ti uzimati uzorke za neke kompliciranije pretrage pa može trajati malo duže, ali za opću anesteziju ako nisi u bolnici ide veća procedura.Ako misliš da nećeš izdržati, uvijek možeš inzistirati na općoj anesteziji,ali onda moraš na leženje u bolnicu. OVISI SVE U KOJU USTANOVU IDEŠ NA BRONHOSKOPIJU.
Moje ju je 9 mjesečno dijete, na žalost, radilo u petak. Njemu je rađeno u općoj anesteziji, a išli smo doma dva sata nakon buđenja.