Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Slika bebice moje kao avatar....

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Slika bebice moje kao avatar....

Htjela bih staviti sliku svoje bebice Nile kao avatar, ali kada dodjem na svoj profile ne znam gdje kliknuti pa da mi se otvori mogucnost postavljanja avatara. BTW; nemam Photoshop (sram me bilo!!!!) pa ne znam kako da drugacije smanjim sliku.
    Da li bi se mogli dogovoriti da vam ja posaljem sliku bebice a da mi ga vi postavite kao avatar?????
    Dobili biste dozivotnu zahvalnost za to malo ali vrijedno djelo.....

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

avatar ti je skroz dolje, skrolaj do dna i tamo piše uploadaj s računala i ispod s URL
    Nisam sigurna da li možeš s računala, ali ako si već otvorila svoju stranicu na fotki.com, onda možeš otić na stranicu slikice, skopiraj URL i pejstaj (paste) ga i to je to, a smanjit slikicu na 2 kb možeš i u ACDSEEju
    nadam se da sam ti bar malo pomogla

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj kovke prvotno napisa
    avatar ti je skroz dolje, skrolaj do dna i tamo piše uploadaj s računala i ispod s URL
    Nisam sigurna da li možeš s računala, ali ako si već otvorila svoju stranicu na fotki.com, onda možeš otić na stranicu slikice, skopiraj URL i pejstaj (paste) ga i to je to, a smanjit slikicu na 2 kb možeš i u ACDSEEju
    nadam se da sam ti bar malo pomogla

Kovke moja, pa ovo je cista atomska fizika sto si opisala......ne znam kako cu...mozes li mi pomoci...da ti posaljem slikicu bebice na mail???Bi li mi ti to mogla nekako "instalirati"????

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ajd na mail, ne na pp, ali kao attachment 8)

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Beskrajno HVALA kovke....samo mi posalji svoj e-mail na PP jer kada pokusavam doznati tvoj mail na profilu pise da korisnik (ti) nije pravilno instaliran pa operacija (davanja e-maila) nije uspjesna....

Hvala ti!!!!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    Beskrajno HVALA kovke....samo mi posalji svoj e-mail na PP jer kada pokusavam doznati tvoj mail na profilu pise da korisnik (ti) nije pravilno instaliran pa operacija (davanja e-maila) nije uspjesna....

Hvala ti!!!!
    Pa ne moraš ići čitati njezin e-mail u profilu.
    imaš ova 3 gumbića ispod svakog njenog posta:
    profil, pm, i e-mail. Samo klikni na 3-ći gumbić i otvorit će ti se automatski tvoja aplikacija za e-mail i nova poruka sa odgovarajućom adresom.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

hvala ti brigita, preduhitrila si me, ali abonjeko, morat će to pričekat dok ne dođem s posla-pa kad napravim, pošaljem-važi?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

pa šta čekaš, slikicu na sunce, ja doma čekam , ajde šalji mail

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •