Results 1 to 8 of 8

Thread: Slika bebice moje kao avatar....

abonjeko's Avatar

Default Slika bebice moje kao avatar....

Htjela bih staviti sliku svoje bebice Nile kao avatar, ali kada dodjem na svoj profile ne znam gdje kliknuti pa da mi se otvori mogucnost postavljanja avatara. BTW; nemam Photoshop (sram me bilo!!!!) pa ne znam kako da drugacije smanjim sliku.
    Da li bi se mogli dogovoriti da vam ja posaljem sliku bebice a da mi ga vi postavite kao avatar?????
    Dobili biste dozivotnu zahvalnost za to malo ali vrijedno djelo.....

avatar ti je skroz dolje, skrolaj do dna i tamo piše uploadaj s računala i ispod s URL
    Nisam sigurna da li možeš s računala, ali ako si već otvorila svoju stranicu na fotki.com, onda možeš otić na stranicu slikice, skopiraj URL i pejstaj (paste) ga i to je to, a smanjit slikicu na 2 kb možeš i u ACDSEEju
    nadam se da sam ti bar malo pomogla

abonjeko's Avatar

Quote Originally Posted by kovke
    avatar ti je skroz dolje, skrolaj do dna i tamo piše uploadaj s računala i ispod s URL
    Nisam sigurna da li možeš s računala, ali ako si već otvorila svoju stranicu na fotki.com, onda možeš otić na stranicu slikice, skopiraj URL i pejstaj (paste) ga i to je to, a smanjit slikicu na 2 kb možeš i u ACDSEEju
    nadam se da sam ti bar malo pomogla

Kovke moja, pa ovo je cista atomska fizika sto si opisala......ne znam kako cu...mozes li mi pomoci...da ti posaljem slikicu bebice na mail???Bi li mi ti to mogla nekako "instalirati"????

ajd na mail, ne na pp, ali kao attachment 8)

abonjeko's Avatar

Beskrajno HVALA kovke....samo mi posalji svoj e-mail na PP jer kada pokusavam doznati tvoj mail na profilu pise da korisnik (ti) nije pravilno instaliran pa operacija (davanja e-maila) nije uspjesna....

Hvala ti!!!!

Quote Originally Posted by abonjeko
    Beskrajno HVALA kovke....samo mi posalji svoj e-mail na PP jer kada pokusavam doznati tvoj mail na profilu pise da korisnik (ti) nije pravilno instaliran pa operacija (davanja e-maila) nije uspjesna....

Hvala ti!!!!
    Pa ne moraš ići čitati njezin e-mail u profilu.
    imaš ova 3 gumbića ispod svakog njenog posta:
    profil, pm, i e-mail. Samo klikni na 3-ći gumbić i otvorit će ti se automatski tvoja aplikacija za e-mail i nova poruka sa odgovarajućom adresom.

hvala ti brigita, preduhitrila si me, ali abonjeko, morat će to pričekat dok ne dođem s posla-pa kad napravim, pošaljem-važi?

pa šta čekaš, slikicu na sunce, ja doma čekam , ajde šalji mail