Results 1 to 13 of 13

Thread: trovanje hranom

Default trovanje hranom

mislim da sam se sinoc otrovala skoljkama....pecenim na rostilju...
    povracam ko zivotinja cijelu noc i dan, muka mi je i ne podnosim miris hrane.... cijeli dan sam na sipkovom caju i dvopeku i lezim u krevetu... uz sve jos i dojim angelu koja je nervozna jer joj idu zubi...

nisma isla doktoru, nije mi toliko lose, a nemam ni temperaturu...
    meni treba nesto sto ce me dignuti i oporaviti al ono odmah... jel postoji sta?
    (osim cuda)

rehidromix

pogađam bez veze,al ako je dobar kod proljeva i povraćanja kod djece

neće ni tebi naškoditi

wewa's Avatar

Default Re: trovanje hranom

Quote Originally Posted by daphne
    mislim da sam se sinoc otrovala skoljkama....pecenim na rostilju...
    povracam ko zivotinja cijelu noc i dan, muka mi je i ne podnosim miris hrane.... cijeli dan sam na sipkovom caju i dvopeku i lezim u krevetu... uz sve jos i dojim angelu koja je nervozna jer joj idu zubi...

nisma isla doktoru, nije mi toliko lose, a nemam ni temperaturu...
    meni treba nesto sto ce me dignuti i oporaviti al ono odmah... jel postoji sta?
    (osim cuda)
    postoji - medicinski ugalj, apsolutno je neskodljiv, kupi toksine iz tijela, a savjetnice ce me ispraviti ako grijesim - mislim da je nemoguce da se izlucuje u mlijeko, koliko znam izlazi probavnim traktom u potpunosti.
    pusa da brzo ozdravis!

I ja ću bubnut, pa ako netko zna neka me ispravi. Medicinski ugljen. Dobiješ ga u tableticama u ljekarni.

medicinski ugljen? jel to jako gadno?
    ah, nemogu nista izgubit ako probam...ujutro ga idem trazit, sad su ljekarne zatvorene

wewa's Avatar

medicinski ugljen? jel to jako gadno?
    ah, nemogu nista izgubit ako probam...ujutro ga idem trazit, sad su ljekarne zatvorene
    ma kakvi gadno, nema mirisa ni okusa, samo je malo pjeskovit kad prolazi niz grlo i boja mu je ruzna - bas crna, inace ga neces ni osjetiti!

hvala

wewa's Avatar

hvala
    nema na cemu, draga, ljubi princeze!

Ili naribaj sto vise jabuka, koliko mozes pojesti, i to pojedi. Meni je to znalo pomoci. A i dobro ce doci zbog bebe. 8)

Davor's Avatar

... osim ako te nije strefila ova nekakva crijevna viroza (hara po Krku, svaki treći ju pokupi) koja traje 1-4 dana i potpuno odgovara opisu toga što te snašlo. Ugljen nije škodljiv i pomaže kod stvarno svakakvih problema pa slobodno probaj.
    (Upozorenje veganima, vegetarijancima... iako se aktivni ugljen može dobiti i od šećera, tipično ga rade od životinja. Obzirom da se ne probavlja niti mrvicu, vjerojatno se dade čak i etički opravdati.)

traxi

med ugljen djeluje unutar nekoliko sati. mislim da ti sad ne će imati nikakvog djelovanja, jer je to sve već izbačeno iz tebe. ja sam u subotu izrigala dušu i imala užasne grčeve želuca. trajalo je jedan dan, sutradan sam bila kao nova.

babyiris's Avatar

Probaj u ljekarni potražiti Prolife, regulira probavu. Pomaže kod nadutosti zatvora, poroljeva i sličnog. Ima u tableticama i suspenziji.

problem je uspjesno rijesen med ugljenom... i infuzijama... ipak sam se posteno otrovala skoljkama....a tako ih volim...sam ih voljela.... nakon ovog za mene pojam skoljka postoji samo kao wc skoljka...