Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: otorinolaringolog

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Starija ima 6,5 godina, a mlađa 3. Nisam probala sa rhinohornom...ma zapravo nisam pokušavala ni sa čim. Osim petrovićev med, propolis, tantum verde i antibiotik kad je bio streptokok u ždrijelu. Kako one nisu alergičarke, nijedna, mi nismo dosad nikada koristili nikakve pumpice niti išta drugo...a sad su se u godinu i pol kod starije zaredale streptokokne angine, i to po tri za redom, pa 8 mjeseci mir, pa opet tri za redom

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj SKDT prvotno napisa Vidi poruku
    Starija ima 6,5 godina, a mlađa 3. Nisam probala sa rhinohornom...ma zapravo nisam pokušavala ni sa čim. Osim petrovićev med, propolis, tantum verde i antibiotik kad je bio streptokok u ždrijelu. Kako one nisu alergičarke, nijedna, mi nismo dosad nikada koristili nikakve pumpice niti išta drugo...a sad su se u godinu i pol kod starije zaredale streptokokne angine, i to po tri za redom, pa 8 mjeseci mir, pa opet tri za redom
    Moj stariji je imao takav problem (on nije alergičar, ali je morao na operaciju mandula prije trećeg rođendana). Razlozi - gluhoća zbog povećanih mandula i česte upale za koje se pokazalo da je uzrok streptokok.

Pumpice ti ne trebaju za takvu djecu - to je za astmatičare (alergijska astma). Eventualno ti trebaju kapljice ili raspršivač za nos. Ti lijekovi ublažavaju upalni proces sluznice nosa i ždrijela.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •