Emily, ma znam da su lagali, prije mene su u Rijeci dvije poznanice rodile sa epiduralnom, bez ikakvih problema, ali u "radno vrijeme" i anesteziolog je valjda bio slobodan i dobre volje.
A iskustva sa epiduralnom su različita. Ima slučajeva koje spominje fortuna, to ovisi o stručnosti anesteziologa, jer mora pogoditi točno taj djelić milimetra, inače može sve krivo poći.
Jedna moja poznanica iz Zg dobila 4 epiduralne i ni jedna nije uspjela, a ove dvije iz Poreča, plus jedna moja rođakinja u Americi - sve super.
Ja sam je dobila na jednoj operaciji u Lovranu, prije 10 god., naravno uspješno, ali to je tamo rutina.

Oriana, i ja se užasavam tutnuti nekome nešto u džep, to mi je zaista odvratno i nikad to nisam napravila niti bih, a bila sam dosta po bolnicama i na nekoliko operacija.

Ponavljam, opet, da mi jako drago da sam rodila prirodno i da sam jako ponosna na sebe, jer ni glasa nisam pustila, samo sam kao kakva štreberica bila skoncentrirana na disanje i disala, disala... (jedino je MM skoro dobio šamarčinu, izmakao se, jer je pokušao disati zajedno sa mnom )
A osoblje me čak pohvalilo kako još nisu imali tako "pristojnu" rodilju.