Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: baby friendli bolnice

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno baby friendli bolnice

koje su? gdje se moze ostati s djecom u bolnici bilo da se plati app bilo da mozes besplatno(dojenje mislim) .. cini mi se da je bio nekada slican topic al ga nemrem naci... s kojom ste bolnicom bili zadovoljni...
    mi smo bili sa srebrnjakom, super osoblje, od cistacice do doktora, app odlican
    zarazna isto

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel Srebrnjak samo za respiratorne bolesti ili ?
    U Klaićevoj mi nisu dopustili ostati preko noći sa jednomjesečnom bebom koja naravno samo doji svakih dva sata i ima upalu pluća
    U Vinogradskoj su navodno najgori što se tiče posjeta djeci...
    Gdje je najbolje izvaditi mandule?
    sori, ja se ubacujem s pitanjima i lošim iskustvima, mene isto zanima što i tebe..

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo se ti ubaci s pitanjima :D

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je srebrnjak je za respiratorne, disne bolesti, imaju hitnu iza 16 pa netreba uputnica :D i za alergije...

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I mene zanima gdje je najbolje izvaditi mandule. Ja sam čula pozitivno iskustvo baš vezano za to u bolnici Dubrava, ali bih rado čula još koje mišljenje.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zarazna F.Mihaljević je ok što se tiće smještaja s djecom, osim ako stvarno nema mjesta, ali pričekaš drugi dan pa ako nekog otpuste kući uletiš na njegovo mjesto.
    Na šalati smo operirali treći krajnik i isto sam bila u apart.s njim ali važno je napomenuti želju za zajednički smještaj u samom startu jer su većinom zauzeti i biti fin i pristojan do besvjesti jer vidim da to prolazi.
    A iovako sam odlučila još odavno ako i ne uspijem do zajed.smještaja, sjedit ću ispod prozora sobe u kojoj mi je djete, jer doma i ovako neću moći spavati. Luda sam znam, ali drugačije neznam i nemogu.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Bile smo u Klaićevoj ovih dana na pretragama i srele smo nekoliko mama dojilja kojima je dozvoljeno da budu sa bebama 24 sata.Mame spavaju u posebnim sobama a svaka 3 sata dolaze hraniti bebe(strogo nakon 3 sata :/ )Mamama nedojiljama isto nije dopušteno već moraju napustiti bolnicu nakon posjeta(od 10-19).

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Na Rebru (kirurgija) imaju 3 apartmana koja se plaćaju 270 kn po danu. Ali se obavezno treba predbilježiti za njega kod dogovora za operaciju jer su stalno puni.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj irenas prvotno napisa
    Bile smo u Klaićevoj ovih dana na pretragama i srele smo nekoliko mama dojilja kojima je dozvoljeno da budu sa bebama 24 sata.
    jel to slučaj i sa dojenom djecom, od npr. dvije, tri, četiri godine ili dozvoljavaju samo majkama sa skroz malim bebicama ?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Andrea, mislim samo sa bebicama do 6 mjeseci. I to ne na svim odjelima nego samo na neuropedijatriji koliko je meni poznato. Na urologiji uopće nemaju tu mogućnost.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

da, tak sam si nekak i mislila :/

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi smo srele mame zaista malih bebica

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rinamama imas pp

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Osobno se uvjerili za Klaićevu: na odjelu nefrologije i neurologije su tri rasklopna kreveta kraj tri kindića samo za mame dojilice do 6 mjeseci starosti bebe, a mislim da može i do 1 god., no onda se nešto plaća. Dok smo mi bili tamo s nama su bile i 2 mame poludojilice , tako da se inzistiranje uvijek isplati!
    Na Zaraznoj možeš biti uz dijete prva 24 sata( drveni stolac bez naslona) u tzv. dnevnoj bolnici, nakon toga ne znam!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Osobno se uvjerili za Klaićevu: na odjelu nefrologije i neurologije su tri rasklopna kreveta kraj tri kindića samo za mame dojilice do 6 mjeseci starosti bebe, a mislim da može i do 1 god., no onda se nešto plaća. Dok smo mi bili tamo s nama su bile i 2 mame poludojilice , tako da se inzistiranje uvijek isplati! Smile

da u Klaićevoj postoji mogućnost da budeš smješten u bolnici ukoliko dojiš, ali postoje samo TRI mjesta za mame dojilice (drugim riječima dojenje je toliko rijetka pojava da će tri mjesta biti dovoljno za jednu dječju bolnicu )
    Mi smo u Klaićevoj bili u sezoni boleština (2 mj.) tako da nije bilo mjesta za mene u sobi za dojeće matere

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Vjerovale ili ne upoznala sam jednu mamu u bolnicu kojoj je dotična doktorica kad je beba imala mjesec dana zabranila dojenje jer je beba alergična na kravlje mlijeko koje je primala putem majčinog mlijeka.Ova je nažalost poslušala savjet doktorice(umjesto da je prestala piti kravlje mlijeko :/ ),sad joj je beba opet u bolnici stara 5 mjeseci i ne može biti s njom 24 sata na dan zato što ne doji.Možete li vjerovati????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •